Ja sam ga uzeo u decembru, radi kao sat, ja sam prezadovoljan, boje su zive, tv je prelep, hd filmove pusta sa prenosnog sve u 16, jos samo da probam malo taj smart hub i da ga povezem na internet... Ali generalno je stvarno odlican tv![]()
@Mr.Jack
I? Kakva su ti iskustva sa TVom? Kako se pokazao? Jel lepo pusta divx/mkv i titlove? Kako se ponasa sa muzikom i slikama? Ako te ne mrzi, napisi par recenica generalno kakav je, posto gledam da uzmem sebi neki TV za 500-600e pa sam u fazi razmatranja opcija.
Hvala ti.
da li ima Lan???
pa valjda si pogledao bar na netu ..ima li lan.....?????
Bas tako kao sto pretpostavljas, tako da mozes da zaboravis na Samsungov daljinac.
Jedino mi nije jasno zasto ti na TV Prvoj fali slika, kad je ona i u analognom signalu 16:9.
To SBB nesto zeza izgleda na D3.
kupite wifi adapter, imate ga za 30 evra na kp, samsungov http://www.samsung.com/us/video/tvs-accessories/WIS09ABGNX/XAA
naravno ako vec imate wifi ruter a povezivanje ide bukvalno za 1 minut http://www.youtube.com/watch?v=ic9Fifin93c
Ja ima SBB kablovsku i D3 EchoLitedigitalni risiver i kanale... D5500 mi je pronasao 69 analognih kanala i 0 digitalnih a trazio sam ih opcijom 'automatsko trazenje' prilikom prvog ukljucivanja tv-a... e sad, slika je odlicna kada koristim sbb-ov daljinac (raspored kanala isti kao pre, slika svakog kanala razvucena preko celog ekrana tj na 16:9, i dalje kao na starom tv-u npr na EuroSportu ili Prvoj mi se nevidi logo kanala tj fali po 10ak cm sa obe bocne strane) a kad saltam kanale sa samsungovim daljincem slika je primetno losija pa me zanima da li je ona prva varijanta digitalna a ova druga analogna ili???
I ES je takodje 16:9.
Ja sam na analognoj SBB i sve je u redu. U jednom periodu mi je SK Prime "izlazio" van ekrana sa strane, ali su to brzo ispravili, posle 2-3 dana.
Zovi i pitaj o cemu se radi.
A gde, kako da kupim taj adapter??
da li je neko probao pustanje filmova sa USB-a vecih od 5-6gb i da li radi na ovom modelu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari