Ja sam ga uzeo u decembru, radi kao sat, ja sam prezadovoljan, boje su zive, tv je prelep, hd filmove pusta sa prenosnog sve u 16, jos samo da probam malo taj smart hub i da ga povezem na internet... Ali generalno je stvarno odlican tv 🙂
@Mr.Jack
I? Kakva su ti iskustva sa TVom? Kako se pokazao? Jel lepo pusta divx/mkv i titlove? Kako se ponasa sa muzikom i slikama? Ako te ne mrzi, napisi par recenica generalno kakav je, posto gledam da uzmem sebi neki TV za 500-600e pa sam u fazi razmatranja opcija.
Hvala ti.
da li ima Lan???
pa valjda si pogledao bar na netu ..ima li lan.....🙂?????
Bas tako kao sto pretpostavljas, tako da mozes da zaboravis na Samsungov daljinac.
Jedino mi nije jasno zasto ti na TV Prvoj fali slika, kad je ona i u analognom signalu 16:9.
To SBB nesto zeza izgleda na D3.
kupite wifi adapter, imate ga za 30 evra na kp, samsungov http://www.samsung.com/us/video/tvs-accessories/WIS09ABGNX/XAA
naravno ako vec imate wifi ruter a povezivanje ide bukvalno za 1 minut http://www.youtube.com/watch?v=ic9Fifin93c
Ja ima SBB kablovsku i D3 EchoLitedigitalni risiver i kanale... D5500 mi je pronasao 69 analognih kanala i 0 digitalnih a trazio sam ih opcijom 'automatsko trazenje' prilikom prvog ukljucivanja tv-a... e sad, slika je odlicna kada koristim sbb-ov daljinac (raspored kanala isti kao pre, slika svakog kanala razvucena preko celog ekrana tj na 16:9, i dalje kao na starom tv-u npr na EuroSportu ili Prvoj mi se nevidi logo kanala tj fali po 10ak cm sa obe bocne strane) a kad saltam kanale sa samsungovim daljincem slika je primetno losija pa me zanima da li je ona prva varijanta digitalna a ova druga analogna ili???
I ES je takodje 16:9.
Ja sam na analognoj SBB i sve je u redu. U jednom periodu mi je SK Prime "izlazio" van ekrana sa strane, ali su to brzo ispravili, posle 2-3 dana.
Zovi i pitaj o cemu se radi.
A gde, kako da kupim taj adapter??
da li je neko probao pustanje filmova sa USB-a vecih od 5-6gb i da li radi na ovom modelu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari