Šta je novo?

Samsung 3d led 40d6500

DJTARIQ

Cenjen
Učlanjen(a)
13.05.2011
Poena
154
Da li neko ima ovaj tv? Kakva su iskustva? Zanima me da li je 3d televizorima normalna slika kada se gledaju 2d kanali? Da li vredi za njega dati 750e?

Samsung televizor LED UE-40D6500
Samsung 3D televizor LED UE-40D6500 Smart TV 400Hz
Clear Motion RateDijagonala ekrana: 40"/101.6cm
Format ekrana: 16:9Rezolucija: 1920 x 1080Dinamički kontrast: Mega Contrast
Picture Engine: 3D HyperReal EngineWide Color Enhancer PlusDisplej: Ultra Clear PanelLED Backlighting Technology Edge LEDAudio: Dolby: Dolby Digital Plus / Dolby PulseSRS: SRS TheaterSound HDdts 2.0 + Digitalni izlaz
Zvučni izlaz (RMS): 15W x 2Smart TV: Samsung SMART TVSmart HubSearch AllSocial TVSamsung AppsSkype on
Samsung TVWeb BrowserKarakteristike:3D konverter
3D Sound (TV)Allshare (Powered by DLNA)Smart Phone Remote supportWireless LAN ugrađeniOne Foot ConnectionPersonal Video Recorder Ready (Extended PVR)Time ShiftConnectShare
(USB2.0): filmBD WiseAnynet+ (HDMI-CEC)HDMI 1.4 3D Auto SettingHDMI 1.4 A / Return Ch. SupportInstaPort S (HDMI quick switch)Channel List USB - CloneAutomatsko pretrazivanje kanala
EPGTeletext (TTX)OSD LanguageAuto Volume LevelerAutomatsko isključivanjeSat & On/Off
TimerSleep TimerGame ModePicture-In-Picture: 1 tuner PIPSistem: HD tuner ugrađeniDTV Reception(DVB-T/T2/C/S2): DVB-T/C/S2CI+: CI+Priključci:
HDMI: 4
USB: 3
Komponentni ulaz (Y/Pb/Pr): 1
Kompozitni ulaz (AV): 1
(Common Use for Component Y)Digital Audio izlaz (Optički): 1PC ulaz
(D-sub): 1CI Slot: 1Scart: 1RF ulaz
(Terrestrial/Cable Input): 1RF ulaz (Satellite input): 1Slusalice: 1PC
Audio ulaz (Mini Jack): 1
DVI Audio ulaz (Mini Jack): 1
(Common Use for PC Audio)Ethernet (LAN): 1
Potrosnja u radu (max)/ stand-by: 160W / ispod 0.1WBoja: crna
Dimenzije bez postolja (SxVxD): 933.07 x 72.26 x 2.99 cm /
Dimenzije sa potoljem (SxVxD): 933.07 x 80.54 x 30.5 cm /
Tezina sa postoljem: 21.9 kg
Tezina bez postolja: 17.2 kg
Tezina pakovanja: 12,6 kg

Ja imam 40d6570,cekao sam mesec i po dana 40d6500 i niko nije mogao da mi ga donese iz madjarske kad jednog dana oko bozica vidim lik izbacio na oglas ovaj model iste su k-ke kao 6500 ali je mala izmena u dizajnu.Radi lepo i sa zemaljskim kanalima cak sada imam 4 RTS kanala koje sqa obicnim tv-om nemoze niko da ih ima:RTS-digital,RTS HD,RTS 1digital i RTS 2 digital te kanale hvatam sa obicnom ceskom antenom.Slika je Extra ali sa 3D nisam odusevljen prednost dajem LG-u ali 2D samsung je ne prevazidjen.

Bolu oci i pomalo i glava od aktivnih naocara inace lepa je slika ali aktivne naocare pomalo zamaraju oci!

Koja kamera moze da se zakaci na ovaj tv? Kako funkcionise skype? Kako mikrofon da se zakaci? Da li moze da koristi mikrofon sa kamere?

Ja mislim da su to price za malu decu
3D slika je odlicna , jos kad je film Blu-rey onda bude fantasticna
I meni je na pocetku bilo malo neobicno dok se nisam malo ,,navikao" na aktivne naocare i sad je sve ok
Inace ja ima UE40D6510 tv

Uz ovaj TV idu naocare mozda malo nizeg kvaliteta,zbog 4 ukucana sam dokupio par naocara boljeg kvaliteta (50eur) par,i nema takvih problema ,inace TV je model godine za 2011,odnos cena -kvalitet najbolji moguc.

Nazad
Vrh Dno