Šta je novo?

Samsung 27" P2770HD/TV

Kritika

Slavan
Učlanjen(a)
26.02.2010
Poena
320
Zna li neko ima li ovaj monitor mogućnost puštanja filmova i muzike sa USB?

Imaju li monotori sa ugrađenim tjunerom uopšte ovu mogućnost?

Imaju mnogi LCD televizori, ali ovaj monitor/TV nema. Ima sve ostalo od priključaka i ne kapiram čemu USB port kada nema dobru podršku kodecima u firmveru, pola filmova ne pušta, za prevode nisam ni siguran jer sam probao na zapadu sl. uredjaj.
Dobro je da se ima što više konektora, ne sporim, ali ovaj na žalost nema.

to je 24" model a najgore od svega što kod nas će koštati kao samsungov tv 550

I zna li neko koji ima a da je 26-27"

Svi novi samsungovi modeli imaju, tako znaci LT27A350 i LT27A550

Tražio sam na netu nigde ih kod nas nema

I jesu li stigli?

Monitora o kojima je reč ima u Gigatronu.

Hvala za tu informaciju

Model sa USB 86 000 dinara za 27":crash:

p.s.
ni jedan nema oznaku LT

Poslednja izmena:
Ima ih sada i u nekim CT shopovima, saznaću u kojim. Inače, kada je serija A350 u pitanju, samo najveći (27 inch) model ima multimedia player, manji (19, 20, 21, 22, 23, 24 inch nemaju). A550 je druga priča, ali njih je kod nas i teže naći.

Ako saznaš gde ih ima sa multimedia player obavesti.
Ali mi je neverovatno da samsung ugrađuje tu opciju samo na 27" kad lg čini mi se d aima i na 22"

Nisi skapirao. Dijagonala je jedna stvar, a serija druga. Kao kod monitora, Samsung i u IT diviziji kreće sa označavanjem pomoću slova (A je 2011. godina). Tako u seriji A350 samo najveći model ima media plejer. Od serije A550 pa naviše ga imaju i modeli od 20 inča...

koja je razlika u serijama između 350 i 550

dje da nadjem da trgujem jedan polovni ?
bih ga rado posjedovao, ovaj moj acer g245H mi je postao mali

koja je razlika u serijama između 350 i 550

350 je entry, a 550 tzv. step up. 550 ima tanje kućište, touch of color dizajn, eksterno napajanje, a unutra drugačiji difuzor i LED dimming. Na našem tržištu (a to nije uvek slučaj), 550 često dolazi i sa više konekcija (sufiks H označava HDMI). Inače, koriste se isti TN paneli, ako ti to nešto znači.

Eto sa kakvim se predznanjem ide u kupovinu, nas novi Korea Spacemaster 🙂

Pozdrav,

Da li Samsung kod nas u ponudi ima monitor dijagonale 27", LED i sa rezolucijom vecom od 1920x1080 ? Imam taj model iz teme, ali mi je DPI jako mali sto mi smeta pri GUI dizajnu 🙁

Nazad
Vrh Dno