Od prekljuce se problem pogorsao do te mere da treperanje nije prestajalo uopste... uglavnom Ivice, po tvom savetu sam kontaktirao par tv servisa i nekolicinu majstora "inzenjera" sa KP-a i zaista cena se krece od 1000-2500kod svih, za lemljenje 7 kondenzatora :shock:.
Jedan me je cak i napao kao u fazonu sta me koji moj zoves kada si sam svoj majstor otvaras monitor, a nemas pojma blablabla, uzmi pa lemi sam nisam ti ja fizicki radnik :d.
U svakom slucaju ispade taj covek i najpametniji... otisao sam danas u Sprint kupio baznu lemilicu ZD-99, tinol, kondenzatore, vakuum pumpu i zicu za odlemljivanje, dosao kuci i zavrsio sve za 15 minuta

.
Izaslo me je sve ~2500 dinara, pri tom sa popravio i neke stare slusalice i zamenio LED indikatore na kucistu :banana:!
Zeleo bih ovom prilikom da se zahvalim onome ko je ovde na forumu ostavio link ka "
Izrada štampanih plocica: Lemljenje" odlican tekst koji sam izgustirao nekoliko puta pre nego sto sam odradio lemljenje.
Inace sam pre samog popravljanja monitora malo vezbao na nekoj staroj zvucnoj karti.