Šta je novo?

Samsung 2493HM nov ili koriscen?

teslax

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
19.09.2008
Poena
154
Jucer sam uzeo novi Samsung 2493HM i kada sam ga izvadio video sam da nema nalepnice na prednjoj masci sa desne strane koja postoji na svakom Samsung TFT monitoru i na njoj uvek pusu bitnije tehnicke karakteristike monitora (odziv, kontrast itd) Osim toga svi kablovi su bili bez kesica, sto je neuobicajeno za Samsung monitore.
Da li to znaci da je monitor vec koriscen? Sta mislite?

Pozdrav

Mozda i nije koriscen, jesi pogledao lepljive trake na kutiji da li su prelepljivane? I moj prvi T260 je bio bez folija i te nalepnice (opsirnije u temi Samsung T260 utisci).

Najlakse je da vidis po trakama na kutiji,Kod mene na Asus kutiji nema sanse kada se odlepe da se vrate,i svi glossy delovi su imali foliju,ne znam za Samsung ali se sigurno primeti ako je radio.

Poslednja izmena:
Ma vazi shto su kablovi bez kesica, to mi se nikad do sad nije desilo ni na jednom proizvodu koji sam kupio :)

Neko je to koristio pa mu se nije svidelo i sad je doshlo kod tebe :D

Svasta se radi po ovoj zemlji. Ja sam ubedjen da je monitor koriscen. Zamenicu ga, pa cu da vidim kakav ce biti drugi. Hvala na odgovorima momci.
Pozdrav

Poslednja izmena:
Mozda je bio u izlogu.

I morali su sve kablove da izloze zajedno sa njim :D i da skinu nalepnicu da se vidi taj desni gornji ugao, koji je mnogo bitan :D

U samsungovom izlogu u Beogradskoj svi stoje kako ih je fabrika napravila :)...

:wave:

Vrh Dno