Šta je novo?

Samsung 2433LW

Skuplji je za oko 60e..

pa dobro, nije 60e toliko puno para a monitor se ne kupuje svake godine. hocu da kazem da usteda od 60e na nivou od 3 godine i nije neka a ipak se dobije dosta veci monitor.

Pa pazi ovako, ja sam imao 2232bw. Keva je rekla da hoce da kupi sebi nov monitor posto joj treba da radi u auto-cdu i da ce dati 200 evra za doticni. Onda je pao dogovor da uzme meni novi a sebi prisvoji 2232bw, tako da sam ja dobio dosta veci od predhodnog. A ja trenutno nisam imao kod sebe para da doplatim..

A i ako idemo tim rezonom, gde stajemo? za jos 50 evra moze da se uzme t260.. :p

ok, samo mislim da vredi doplate.

Vredi, samo sto ne znam dal ima igde da se kupi...

Cela P serija koja je valjda naslednik T serije ima odnos 16:9 i 1920x1080. To je valjdda kao neki novi standard, a i nije neki gubitak u rezoluciji.

16:9 je cista glupost izmisljena samo radi ustede kod proizvodnje, a da nije neki gubitak jeste i te kako, valja samo za filmove a sad ko jos bulji u monitor umjesto u tv, to je druga stvar.

Al tih monitora 16:10 nema, sve manje i manje... Znaci tri-cetiri monitora 16:10 od 24+" ima u segmentu od 20-30k dinara... Sve ostalo je 16:9, posto sad kupujem bas sam gledao.

Poslednja izmena:
Sve sto je ispod 23,6 incha, a 16:9, je za mene totalni promasaj za rad na desktop-u.

Ja uzeh danas P2450H i odusevljen sam, vrh monitor, full hd, prelepo izgleda rose black boja. Ima i HDMI pored ostalih prikljucaka, stvarno je odlican, i ne razumem zasto ljudi uzimaju Benq krsh ili tako nesto kad za par hiljada vise ima ovakav monitor. Hteo sam 2433LW ali lepsi mi je ovaj P serije a i bolje su specifikacije za 2-3000 din. vise.

Meni je 1920x1080 rezolucija sasvim ok, za filmove je ekstra a i za igre i rad.

Pa zar ti jos citas specifikacije, zar ti nije jasno da je to 99% laz.

Ja uzeh danas P2450H i odusevljen sam, vrh monitor, full hd, prelepo izgleda rose black boja. Ima i HDMI pored ostalih prikljucaka, stvarno je odlican, i ne razumem zasto ljudi uzimaju Benq krsh ili tako nesto kad za par hiljada vise ima ovakav monitor. Hteo sam 2433LW ali lepsi mi je ovaj P serije a i bolje su specifikacije za 2-3000 din. vise.

Meni je 1920x1080 rezolucija sasvim ok, za filmove je ekstra a i za igre i rad.

Koliko tacno para si dao za njega?

Terminator, bolja je slika dosta nego na 2032BW na primer oba spojena preko DVI, verovatno specifikacije znace nesto, naravno da ne verujm 100% tome. Za igre i filmove milina, a meni i za rad ovako, 16:9 je po meni sasvim ok, nikakav problem. A za tu cenu je sigurno najbolji izbor i po lepoti ako je nekome to bitno meni jeste a i po specfikacijama.

@millance82

Tacno 21999 din. u Tehnomarketu na Banovom Brdu tu je bio najjeftiniji. Ima ja mislim i P2470 on je isti potpuno po specifikacijama ali je drugaciji igled i skuplji je 20-30 evra.

Poslednja izmena:
Ja sam nakon 205bw kupio 2433bw, razlike u slici ima ali je ovaj 24" barem meni (ruzan do bola) jer ja mrzim ovaj dizajn ala casa za vino, ali obozavam strogo coskasti dizajn kao sto su stariji modeli bili.

Stvar ukusa, meni se gadi samsung dizajn pogotovo ovaj nesto oblasti, kao casa, previse plastike.

zadnji lep monitor od samsunga je bio 940BW, baš taj sam i pazario. ovi novi su na slici jako ružni a uživo deluju jeftino. baš sam pre neki dan prvi put video te modele uživo (*** u ns-u u izlozima samo oni krševi za 10k max) na spensu u novelu - grozni su. tj kao da su baš svi modeli namenjeni ženskoj populaciji (da ne kažem nešto drugo :D )

Bitno da je lep monitor, sad dal je slika koju daje "lepa", izgleda da nema veze...

Pitanja, da li ima duhova na brzim igrama i da li je neko igrao na nižim rezama zbog slabije grafičke i kako radi taj downscale u igrama me zanima. Hvala.

Vid'.. 'Ladno niko nije odgovorio coveku.. :)
Monitor je odlican! Nema nikakvih duhova, duhovi ne postoje.. :d
I u niskim rezolucijama je prihvatljiva slika.
Nemam zamerki za ovaj monitor. Lazem. Voleo bih da je okvir oko ekrana malo uzi.
;)

Nazad
Vrh Dno