Šta je novo?

Samsung 225MW Vs. Acer Ferrari F-20

dambo5882

Slavan
Učlanjen(a)
22.03.2008
Poena
301
Dvoumim se oko ova 2 monitora,pa me interesuje vase misljenje o ovim monitorima,tj koji monitor je bolje kupiti,prednosti i mane oba modela...
Inace,monitor bi mi sluzi za igrice,filmove,net...standardna upotreba
Hvala svima unapred

Poslednja izmena:
znam,znam

proucio sam ja vrlo dobro sve njihove karakteristike.Iskren da budem,trenutno nemam neku potrebu za tv tunerom (mozda cu u buducnosti imati).Acer se i meni svidja,ne samo zbog dizajna,vec i zbog boljeg panela,ali samsung ima toliko mogucnosti za prikljucivanje svega i svacega,pa je tu i glavna dilema.Monitor bi mi sluzio na duze staze,pa kako im je cena skoro ista i dalje ne mogu da se odlucim.
A bacicu pogled i na tvoj Lg
Hvala,druze

Poslednja izmena:
Jos jedan savet bi bio da odes u radnju i da probas monitor/e.

Ako si u beogradu u Bulevaru Kralja Aleksandra, preko puta picerije Orao imas Samsung shop, gde je vecina monitora ukljuceno.

Za Acer ne znam gde mozes da pogledas, a ovaj moj LG mozda negde u ComTrade-u.

Tu ces imati prilike da vidis da li ti odgovara ili ne.

Po meni licno, 20" wide je nedovoljno veliko.

http://img388.imageshack.us/img388/6205/size21vura9pq5ln7.png

:)

Za mene je to napredak :)
Ja trenutno imam 15" i 17" pa trazim 2 veca,jedan za malo vecu svoticu (do 400-420eur),a jedan do nekih 270-300eur.U svakom slucaju ce to biti napredak za 3-5".
Danas sam u WIN WIN-u pogledao samsung i cak i tamo uz one reflektore se vidi da ima probijanja pozadinskog osvetljenja po donjoj i gornjoj ivici i to bas primetno.Nekako mi se ne daje 35000din za tako nesto.Ako cu vec da dam taj novac hocu da dobijem perfektnu stvar,ali se plasim da to kod nas necu naci.
Nadam se da gresim:)
Hvala u svakom slucaju

Pogledaj onda i Ferrari, imaš review na ovim stranicama, a mislim da ga možeš pogledati u Gigatron shopu, barem sam tamo video pre nekog vremena.

Nije reklama.

Nazad
Vrh Dno