Šta je novo?

Samsung 225 MW

dambo5882

Slavan
Učlanjen(a)
22.03.2008
Poena
301
Nameran sam kupiti ovaj monitor/tv,pa me interesuje vase misljenje o ovom modelu,kao i ocene ponosnih vlasnika vredi li dati za ovo cudo oko 400eur.
Meni bi monitor sluzio za filmove,net,igrice... i to bi uglavnom bilo to,osim ako ne resim da na njega prikljucim sve sto imam od tehnike i tada postane srce malog entertejment centra,jer kad vec ima toliko mesta da se za njega prikljuci sve sto imas bila bi steta to i ne uraditi.
Vec dugo se dvoumim da li da uzmem Viewsonic vg2230wm(i tako ustedim 100tinak eurica) ili ovaj samsung,pa mi je vase misljenje veoma znacajno
Hvala svima unapred
pozdrav

meni se kod ovog monitora narocito svideo dizajn i kvalitet izrade , dok sto se tice kvaliteta boja,bzine,kontrasta iskreno nisam kompetentan da o tome pricam ,jer nisam neki strucnjak.meni se generalno svideo u potpuniosti i ja licno bi pre pazario njega nego viewsonic. e sad,ja bih njega odavno i kupio ,da mi lik kod kog sam ga video nije usadio crv da sacekam da izadje next model this generation valjda 226MV ali na netu nisam nista nasao o tome...nadam se da sam pomogao ,mada znam da sam sa ovim na kraju samo odmogao.:wall:

Imam ovaj monitor nekih mesec dana i prezadovoljan sam. Isplati se.

Vrh Dno