Šta je novo?

Samsung 2243NW WCG Srbija?

JovanS

Slavan
Učlanjen(a)
24.02.2009
Poena
309
Izvinjavam se ako je tema na pogresom mestu, molim vas da je premestite ako je potrebno.

Kupio sam nov 2243NW koji je sto se tice slike i pixela perfektan, nema nikakav defekt, ali postolje daje utisak razdrndanosti i rasklacenosti. Pivot, onaj tocak dole sto se vrti monitor na njemu oko svoje ose, je daleko bucniji nego sto je kod novog monitora (kupio ranije jedan identican). Naginjanje napred nazad, takodje razgazeno, isuvise da bi bilo novo.

Bio je na popustu, ali nigde nije pisalo da je koristen. Kako je slika zaista perfektna, ne insistira mi se na zameni. Kad bi moglo samo postolje :wall:

Ako neko zna gde su zavrsili monitori sa wcg-a, neka kaze molim vas. Il ako neko zna koja je firma dala monitore. Samsung je sponzor, ali koja nasa firma je uvoznik ili mozda i kupac vec koristenih monitora.

Hvala unapred na odogovorima!

Poslednja izmena:
ERC Commerce je uvoznik, i ovlašćeni serviser za samsung u Srbiji, svi monitori imaju 3 godine garanciju, ali mi se čini da tvoj problem nije za reklamaciju...

Mozda je samo subjektivno, da ne znas da su to moguci monitori sa WCG mozda se i ne bi zalio.

Veruj mi cela ta serija je takva( jeftina), sklopio sam ih jako puno, svaki kao da se raspao pa su ga sklapali opet

Nazad
Vrh Dno