@Proday
Izlgeda da si nesto pogresno napisao gore.....
kupio sam danas 2232 bw i odusevljen sam, ovo mi je prvi tft i stvarno je extra. bez mrtvaka i mislim da nije s panel nego cmo ali kod njega to i nije tako strasno
jel moze neko da mi objasni te s c a m l p kako vec panele? koje su razlike??
ja trenutno furam 225bw, a za drugi komp hocu da kupim 2232bw pa me zanima kako znam koj je panel unutra? jel su to oznake TN panela??
i josh nesto - dali 2232 moze da se zakaci na zid? ovo mi je jako bitno?
Gledao sam ga za sebe, i ne - ne moze da se kaci na zid. Kazu da zbog samog oblika monitora nije moguce postaviti vesa mount. Ja sam se bash bio skenjo. A bas lepo izgleda.:S:dali 2232 moze da se zakaci na zid? ovo mi je jako bitno?
A bas lepo izgleda.:S:
Ali sad su u igru uleteli i 2253bw i t220,pa izbor nije vise tako lak,hehe!Ja bih isao na 2232BW iz prostg razloga zato sto je od bencharka izabran za monitor godine.
http://www.benchmark.co.yu/tests/editorial/q1_2008/year_monitor.jpg
ugao vidljivosti je dobar, svega 2ms sto znachi da neces imati problema sa "duhovima", kontrast 3000:1 , ima DVI... a i dosta je povoljan. kosta oko 275 evra sto je za 22" monitor odlicna cena.
Tu si potpuno u pravu.Ja sam se dvoumio izmedju 2232bw i 226bw ali sada se pojavio i samsung t220 pa ne znam sta da radim.Planiram da kupim neku 22-ku i jos nisam nista odlucio.Znam da je t220 sa samsungovim panelom ali ne znam da li vredi razliku u ceni u odnosu na 2232 i 226 bw koja i nije mala i iznosi oko pet hiljada dinara?Ali sad su u igru uleteli i 2253bw i t220,pa izbor nije vise tako lak,hehe!
Mislim da ne vredi,video sam pre neki dan kod ortaka,ali nije bio podesen,mislim onako iz kutije,dizajn je fantastican,ali mislim da slika nije nista bolja nego na 226 i 2232.Tu si potpuno u pravu.Ja sam se dvoumio izmedju 2232bw i 226bw ali sada se pojavio i samsung t220 pa ne znam sta da radim.Planiram da kupim neku 22-ku i jos nisam nista odlucio.Znam da je t220 sa samsungovim panelom ali ne znam da li vredi razliku u ceni u odnosu na 2232 i 226 bw koja i nije mala i iznosi oko pet hiljada dinara?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari