Šta je novo?

Samsung 2232 BW

mikica2

Slavan
Učlanjen(a)
07.09.2006
Poena
301
Planiram da uzimam 2232BW monitor, ali je neverovatno da i pored temeljnog cesljanja bench (ali i drugih) foruma nisam uspeo da saznam nista o prakticnom iskustvu korisnika sa ovim modelom.
Pronasao sam samo tehnicke karakteristike i kratak opis koji predstavlja saopstenje uvoznika, ali pored toga - nista.

Radi se o nasledniku doskorasnjeg best buy 22" modela 223BW, sa nizom brzinom odziva (2ms umesto 5 ms) i promenjenim dizajnom (subjektivno je govoriti koji je lepsi). No o proizvodjacu i kvalitetu panela, kao i o iskustvima u radu (dobrim ili losim) nisam nista pronasao, pa bih bio zahvalan za par informacija od nekoga ko je bio u prilici da ga testira, ili je bar na stranim sajtovima pronasao nesto na ovu temu.

Hvala unapred

Ne nije naslednik 223BW nego naslednik 226BW i prica se po forumima da je isti 226 samo upakovan u fancy kucicu. Preporuka je da uporedis oba i vidis koji je realno bolji;)

Ako sve bude kako treba za dan-dva bi trebalo da pocnem sa "testiranjem", ali bojim se da od tada nema nazad. Pokrenuo sam temu u nadi da ce me neko od vas posavetovati i pomoci da sutra prodavcu lakse kazem sudbonosno DA (i odvojim se od 340e) ili NE

Ja sam jos nasao da 2232 ne podrzava VESA standard.
Sada si me zabrinuo, na sta tacno mislis?

Poslednja izmena:
Bolje preskoči taj monitor i uzmi 226 cw.

Evo kod mene na testu, ali verzija ovog monitora sa tjunerom... Uskoro prenosim kakav je, a biće i test...

Evo kod mene na testu, ali verzija ovog monitora sa tjunerom... Uskoro prenosim kakav je, a biće i test...

Ajde Maxo javljaj jel valja cemu i jel se vidi u igrama onaj problem sa RTC zbog 2ms osvezavanja ili je to sve samo u testovima...

nit maxa da okaci review (i gdje da ga ocekujemo, na benchu ili u Digitalu???), nit neko da otvori svoj i vidi koji je panel? Tja... :trust:

Poslednja izmena:
moj je iz Slovacke, da li to nesto znaci koji je panel u njemu?!

Nazad
Vrh Dno