Šta je novo?

Samsung 22" 2243NW

Bad Habbit

Slavan
Učlanjen(a)
23.07.2005
Poena
390
Imam ovaj monitor vec neko vreme i do sada je radio dobro. Od pre nekoliko dana pocela je da poigrava slika. Dakle slicno kao kada na crt-u namestite slab refresh rate. To poigravanje se javalj povremeno, a cini mi se da se ne desava na beloj pozadini, ili ja bar ne primecujem. Monitor je pod garancijom, ali interesuje me da li znate sta bi ovo moglo da bude, posto ne bih da ga nosim na servis tek tako, pogotovo sto problem nije konstantan i postoji verovatnoca da se kod njih to ne desava i da mi vrate monitor bez popravke. Takodje razmisljam da li je mozda nesto do graficke, koja je takodje pod garancijom. Hteo bih da ustanovim o cemu je rec, posto s'obzirom da zivim u Srbiji, pretpostavljam da ako odnesem graficku reci ce mi da je do monitora i obrnuto. Takodje bih voleo ako je moguce da ustanovim prolem bez zamene graficke/monitora, posto mi je sve spakovano tako da treba da rasturim pola kuce, da bih izvadio jedno ili drugo. Inace posto imam dva windows-a, probao sam i u oba se javlja problem, sto verovatno iskljucuje problem sa drajverima ili softverom.

Svako ec ti reci da probas da ubodes ili drugi monitor ili drugu graficku pa da probas ,pa ni oni u servisu drugacije ne rade nego tako ;) , imam ovaj monitor i nemam takav problem ,rado bih pomogao da znam sta je.

Nazad
Vrh Dno