Kakav je za igrice?Ja imam 215TW (srebrni) i jako sam zadovoljan istim. Ako se iole baviš fotografijom ili želiš šire uglove gledanja i uniformnije boje (baš zbog tih širih uglova gledanja), PVA je prava stvar.
Jeste, slažem se, crni je kao što kažeš nešto "jebachkiji" (i ja sam ga tražio ali ga nije bilo, čak skoro da verujem da nikad nije ni postojao), ali ne gledam u okvir nego u ekran, pa mi pri izboru to nije bilo baš toliko bitno. Kod monitora mi je presudna funkcionalnost i kvalitet prikaza, a tu 215TW briljira. Lično ne mogu da shvatim da neko uzme TN umesti PVA isključivo zbog spoljnog izgleda... Ili je taj konkretan TN jako dobar, ili čovek nikad nije stavio PVA i TN jedan uz drugi, pa misli da je sve to isto, ili mu LCD ekran služi samo za dekoraciju kancelarije ili sobe.
Ja imam 215TW (srebrni) i jako sam zadovoljan istim. Ako se iole baviš fotografijom ili želiš šire uglove gledanja i uniformnije boje (baš zbog tih širih uglova gledanja), PVA je prava stvar.
Jeste, slažem se, crni je kao što kažeš nešto "jebachkiji" (i ja sam ga tražio ali ga nije bilo, čak skoro da verujem da nikad nije ni postojao), ali ne gledam u okvir nego u ekran, pa mi pri izboru to nije bilo baš toliko bitno. Kod monitora mi je presudna funkcionalnost i kvalitet prikaza, a tu 215TW briljira. Lično ne mogu da shvatim da neko uzme TN umesti PVA isključivo zbog spoljnog izgleda... Ili je taj konkretan TN jako dobar, ili čovek nikad nije stavio PVA i TN jedan uz drugi, pa misli da je sve to isto, ili mu LCD ekran služi samo za dekoraciju kancelarije ili sobe.
Šta, samo zbog boje nisi kupio 215TW? Srebrno-crna nije dovoljno "in" pa si kupio taj LG sa TN matricom umasto 215TW sa PVA? Pa valjda je ekran najbitniji a ne boja okvira ekrana... Al' dobro sad, svako ima svoje prioritete...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari