mariaana
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.02.2003
- Poena
- 609
Kod drugara samsungov monitor neki standardni syncmaster 19" NW sa VGA konekcijom, na nvidia gforce 8500 grafickoj, nece nikako da potera maticnu rezoluciju 1440*900. Vise puta sam instalirao drivere i za monitor i za graficku ali max mi daje nesto hiljadu trista....(sa checkiranim da prikaze samo podrzane rezolucije za monitor). Doneo sam ga kuci da preinstaliram Win, posto je ionako malo zagusen i zreo za reinstall. Kod mene cim sam ga nakacio na LG 22" W odmah je prepoznao monitor i bez drivera mi dao odgovarajucu rezoluciju 1680*1050.
Tako mi je sada sumnjiv sam monitor, da li je moguce da je on nesto malo neispravan i ne moze da radi u maticnoj rezoluciji, inace ostalo je sa njim ok. Bojim se da ni posle reinstalacije Windowsa to nece da proradi kako treba. Ne znam jel neko imao slican slucaj?
Poz, Bane
Tako mi je sada sumnjiv sam monitor, da li je moguce da je on nesto malo neispravan i ne moze da radi u maticnoj rezoluciji, inace ostalo je sa njim ok. Bojim se da ni posle reinstalacije Windowsa to nece da proradi kako treba. Ne znam jel neko imao slican slucaj?
Poz, Bane