Šta je novo?

samsung 1.5tb iz 2u1 weak sector

kVu

Čuven
Učlanjen(a)
28.10.2003
Poena
675
pojavila mi se 2 weak sektora pre 15 dana, odradio scandisk iz windowsa on popravio šta je imao i sad mi stoji tako na jednom weak sektoru danima. U sentinelu je health 99%, smart uredno izbacuje log pri dizanju sistema. Probao sam i da popravim taj jedan weak sektor sa hdd regeneratorom međutim on je izbacio da je disk savršen i da nema bad sektora. Da li da žurim sa kupovinom bekapa ili mislite da još uvek nema potrebe? :) hdd je već imao jednu "situaciju" prošle godine kada je nakon nestanka struje hd prebacio u raw pa je morao da se radi format.

kad sam već ovde da pitam i za drugi hard koji ima još čudniji problem. u pitanju je wd 500gb green koji je radio externo u boxu. hdd je povremeno "ispadao" iz struje da bi se momenat kasnije ponovo inicijalizovao i proradio. kao kad bi neko izbo i ubo kabl. mislio sam prvo da je to možda do kabla ili boxa ali isto se dešava i kada se ubaci kao interni hdd. nigde nisam video da je neko imao problem sa strujom na hdd. situacija se donekle popravila kad sam mu isključio cache u device manageru. ima li neko ideju šta to može da bude?

Meni je sad odlepio isti taj samsung, tj kod mene u masini ni zuc, kod brata sve OK, dok nije prestao i tamo da radi... ako si ga kupio kad je bio popularan (mislim 4 godine), menjaj ga.

Meni je sad odlepio isti taj samsung, tj kod mene u masini ni zuc, kod brata sve OK, dok nije prestao i tamo da radi... ako si ga kupio kad je bio popularan (mislim 4 godine), menjaj ga.
da da taj. svi hardovi mi sad prelaze 4. godinu nahebo sam :D

Vrh Dno