NorthGate
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.01.2004
- Poena
- 785
Svim prepaid korisnicima Telenorove mreže automatski je omogućena usluga skrivanja identifikacije odlaznog poziva. Korisnicima se pruža mogućnost sopstvene administracije servisa, odnosno odluke za koje će pozive sakrivati broj, a za koje ne. Dovoljno je samo ukucati #31# ispred broja telefona koji se poziva,nakon čega osoba kojoj će zvoniti telefon neće biti u prilici da vidi broj telefona.
Prosto nisam mogao da verujem kada sam malopre proveravao kredit,a ispod kredita piše "Za informaciju o usluzi Skrivena indetifikacija pozovite 063/9636.
Prosto sam se iznenadio,jer ovu uslugu koju MTS ima godinama,a VIP od početka rada,ovi iz Telenora tek sad uvode.
Ali ipak je dobro da su se smilovali da nam uvedu nešto što kod drugih operatera,pa i naša dva već odavno postoji.
Prosto nisam mogao da verujem kada sam malopre proveravao kredit,a ispod kredita piše "Za informaciju o usluzi Skrivena indetifikacija pozovite 063/9636.
Prosto sam se iznenadio,jer ovu uslugu koju MTS ima godinama,a VIP od početka rada,ovi iz Telenora tek sad uvode.
Ali ipak je dobro da su se smilovali da nam uvedu nešto što kod drugih operatera,pa i naša dva već odavno postoji.