Šta je novo?

Sakrivanje identifikacije odlaznog poziva i za Telenor prepaid korisnike

NorthGate

Čuven
Učlanjen(a)
01.01.2004
Poena
785
Svim prepaid korisnicima Telenorove mreže automatski je omogućena usluga skrivanja identifikacije odlaznog poziva. Korisnicima se pruža mogućnost sopstvene administracije servisa, odnosno odluke za koje će pozive sakrivati broj, a za koje ne. Dovoljno je samo ukucati #31# ispred broja telefona koji se poziva,nakon čega osoba kojoj će zvoniti telefon neće biti u prilici da vidi broj telefona.

Prosto nisam mogao da verujem kada sam malopre proveravao kredit,a ispod kredita piše "Za informaciju o usluzi Skrivena indetifikacija pozovite 063/9636.
Prosto sam se iznenadio,jer ovu uslugu koju MTS ima godinama,a VIP od početka rada,ovi iz Telenora tek sad uvode.
Ali ipak je dobro da su se smilovali da nam uvedu nešto što kod drugih operatera,pa i naša dva već odavno postoji.

Ne bi da kvarim premijere, ali (ako nekog uopšte interesuje) lično nikada nisam dobio želju da imam tu opciju i pri tome nije ok kada neko namerno prikriva broj.

Stvarno ne bi da provociram, iskreno me interesuje praktična primena ove opcije? Hvala.

Meni je svrha kad zovem neki oglas,a ne želim da mi ostaje broj kod svakoga,tako da mi ovo dobro dodje.
Možda imam potrebu da nekoga pozovem,ali ne želim da mu ostane moj broj,tako da je to još jedan razlog više da ova usluga postoji,a kome se ne svidja ne mora da koristi.;)

Samo nemojte da se iznenadite kada nekim korisnicima ne uspete da sakrijete broj :D (odnosno vi ukucate #31# ali se broj svejedno ispise)...

Lepo vam je covek rekao, pazite kad naletite na nekog kome je flag za priority podignut iznad vaseg :-devil-:

Samo nemojte da se iznenadite kada nekim korisnicima ne uspete da sakrijete broj :D (odnosno vi ukucate #31# ali se broj svejedno ispise)...

Ova opcija za Srbe definitivno NIJE! Telenor treba da se vrati na staro a MTS i VIP da je ukinu (prepaid)...iz prostog razloga sto ce se u ovoj zemlji natji bar milion buzdovana koji ce da zbog dosade ili neke gluposti/zlobe/ucene smaraju ostalih ~ 6 miliona (pricam cifre napamet) pa onda zovi call centar prijavi uznemiravanje,bla,bla...smor. :vomit: :wc:

P.S.Cini mi se,moje zapazanje je sledetje,ako gresim ispravite me: Ako prekrijem broj a onaj koga zovem je nedostupan,kada taj isti chova (recimo,moze i cura :eyebrows: ) koji je bio nedostupan bude dostupan/upali tel. stigne mu sms sa propustenim pozivima i medju njima i moj broj iako sam,jel'te izvrhio skrivanje poziva.... i tako kad te neko smara,ti lepo iskljucish tel,pa ti posle stigne izvestaj,ti vidish broj i prvi red na sahrani je tvoj! :d:d:d:-devil-:

potpisujem, ovo treba ukinuti, u poslednje vreme imam takvih problema (od kada je bivsa postala bivsa :)...
Vreme je da mi se ukljuci SOCLIP...

A kako se to moze dobiti,da li sa dodatnim palcanjem ili je to privilegija nekih ..... preko veze??? :wall:

P.S.Cini mi se,moje zapazanje je sledetje,ako gresim ispravite me: Ako prekrijem broj a onaj koga zovem je nedostupan,kada taj isti chova (recimo,moze i cura :eyebrows: ) koji je bio nedostupan bude dostupan/upali tel. stigne mu sms sa propustenim pozivima i medju njima i moj broj iako sam,jel'te izvrhio skrivanje poziva.... i tako kad te neko smara,ti lepo iskljucish tel,pa ti posle stigne izvestaj,ti vidish broj i prvi red na sahrani je tvoj! :d:d:d:-devil-:

Na mtsu ako nekog zoves sa sakrivenog a on nedostupan, nece mu stici poruka sa tvojim brojem posle, bar je tako pre bilo. Ne znam za vip i telenor.

A kako se to moze dobiti,da li sa dodatnim palcanjem ili je to privilegija nekih ..... preko veze???

Privilegija nekih, ne moze placanjem da se resi

Treba da imas vezu kod tog provajdera. Obicno se daje za ljude na funkcijama i politicarima.

kod mene telefon odbija sve skrivene brojeve, tako da me nemoze niko dobiti ako sakrije broj.

ne zazvoni uopste. samo se upali backlight. ne prekida vezu nego salje busy signal.

Cek' bre, kakav #31#? Ja imam opciju skrivanja identifikacije u telefonu.

Pa ta opcija funkcionise tako sto telefon sam ispred broja doda #31# :) Bar je tako na SE telefonima

prokletstvo! samo mi josh fali dupliran broj : glupih riba, ljubomornih bivshih momaka glupih riba, ljudi kojima sam duzan trivijalne usluge, i traze ih unazad u najgorem momentu (takvi obichno prikrivaju broj) i jednomesechni zent da me zove neka teshka budala da mi ke*ja zbog nekog totalno *****skog nesporazuma ... (note - ne plashim se budala vec njihovih nepromishljenih dela)

Ako ikad kod nas uvedu *69, da li bi to pomoglo?

Da, ali onda ne mogu da naplate *69.

Šta ti je to *69?

povratni poziv. dobija onog ko je poslednji tebe okrenuo, bez obzira na identifikaciju broja

Aha...hvala

magic21, zar ne gledas filmove?

Bice valjda *69 jednog dana.

Nazad
Vrh Dno