Šta je novo?

Sakrivanje broja kod slanja poruka ? T230

Dark Angel

Čuven
Učlanjen(a)
19.01.2002
Poena
735
Moja oprema  
CPU & Cooler
XEON E5440 mod 775
Matična ploča
ASUS P5B
RAM
6 Gb
GPU
GIGABYTE 1050 TI
Storage
SSD Biostar 240Gb + HDD...
Zvuk
XONAR D 2
PSU
CORSAIR
Monitor
SAMSUNG 32" TV
Miš & tastatura
LOGITECH MX MASTER x2
Ostale periferije
LOGITECH Z-5500
Laptop
ASUS VIVOBOOK OLED 1513, MACBOOK PRO 5.2 + 7.1 + ...
Tablet
ASUS TRANSFORMER
Pristup internetu
  1. Optički internet
Kako ?

Nije valjda da niko nezna ?!!

E jeb* nokiu, ja te pitam za T230 a ti zajb*vas.
Nije u redu.
Ako neznas onda cuti , niko te ne tera da provociras !

E, Dark Angel izvini za mali offtopic, neznam kako moze na T230, ali neznam ni na nokiji, a nemogu da se snadjem na Vodnikovom sajtu, pa pitam njega : "Kako moze da se sakrije broj za sms sa 064 Nokie ???"

Poz.

Ja mislim da ne postoji nacin da se sakrije
broj kod slanja poruka na bilo kojoj mrezi. ,)

E cudo od informisanih i upucenih ljudi ... :crash: :wall: :mad:
Naravno da moze, samo je pitanje kako.
Na mom prethodnom telefonu je sve sljakalo bez problema,
postojala je cak i opcija kojom se to regulisalo !

Neo_Matrix je napisao(la):
"Kako moze da se sakrije broj za sms sa 064 Nokie ???"

Pa lepo ti pište na sajtu, to se i ne može nazvati sakrivanje jer ako stavi karticu u drugi telefon videće ko mu šalje poruku ali treba se setiti i staviti karticu u drugi telefon ;) . Sa mobilnog nije moguće sakriti broj kada su SMS poruke u pitanju, ali zato postoje INTERNET sajtovi sa kojih se to uspešno radi (pa čak poslati poruku a da izgleda da je to neko drugi poslao).

A evo i trika:
Uradite sledeće: Uđete u meni za slanje SMS-a pa opcija za slanje E-mail-a i u polje Subject(predmet) upisao MTS064; u polje E-mail upisao .@. (mislim da može bilo šta sa znakom @) i kao tekst napisao nešto "Dobili ste od Telekoma taj telefon mozete nagradu podignuti tamo i tamo..." i poslao na njegov broj telefona. Poslao je poruku na Nokia-u 3510 i poruka je stigla kao da ju je poslao Telekom. Ceo dan smo zezali ovoga za telefon i na kraju mu ipak rekli. Poslao: SimicicDusan
Ili, ovo je podešavanje za 3510: Uđete u meni "Messages" pa "Messages settings" pa "Text messages" pa "Sending profile" pa "Default profile" pa "Messages sent as" birate "E-mail". Onda odete i napišete jedan SMS, pa send gde se pojavljuje da unesete "E-mail address" i vi ukucate nešto što sadrži "@", zatim Vam se pojavljuje opcija "E-mail server number" tu kucate broj na koji šaljete SMS poruku, tipa "38164_i_ostatak_broja".

NE RADI NA SVIM NOKIAMA!!!

Nazad
Vrh Dno