Šta je novo?

Sajtovi za test firewalla

• Začetnik teme Začetnik teme Kluzo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bravo bas sam hteo da proverim da li sam dovoljno zasticen....svaka cast kluzo !!!

vidi, bio je test firewallova koji je izazvao lavinu pohvala koje je radio Vakizasi na benchu, ali su to testovi vise koncentrisani na ono sto curi iz kompa napolje tj personalnih firewallova.
Ono sto sam ja testirao jeste par softverskih i hardverski firewall u mom adsl routeru (Efficient Network), hardverski je tu bez premca u odnosu na softverase od softverskih mi je XP conection firewall sasvim dobar.

Probaj prvo

nije bas tako, dali ce ti testovi pokazati da su ti portovi vidljivi, a zatvoreni ili da su nevidljivi, nece ti pokazati ako imas bilo koji fw da ti je port otvoren.
Postoje razlike u testu npr kod Win XP firewalla u sp1 i u sp2 (ovaj drugi daje bolje rezultate)

Jedan od najstarijih www.grc.com, ali kao što je već rečeno, to ne znači ništa.

Немо' се зезате, еве ви пар ствари за право тестирање на ти ватрени зидови. Акој ни један не прође, мож се прича о сигурности.

П.С. Има још један, ал је у зип млого велики за качење на форум. Но и ови пет ће послуже.

Poslednja izmena:
Virus u .zip-u a?

kakvi su ovo bre testovi ? :d ne mogu ni ip da mi provale a kamoli nesto drugo da rade... Svi su propali sa porukom "can't determine your ip..." sto ce reci da sam dobro zasticen 😉

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno