Pa, tako nesto. Zapravo, treba da predajem iz informatike (srednja skola) procesore. Zato sam i pitao gde mogu na net-u da nadjem sta o njima a posle mi pade na pamet da mozda jos neko hoce da sazna kako radi "crna kutija" ne ogranicavajuci se na specifikacije, pa sam zato pitanje prosirio i na ostale komponente.homoludens je napisao(la):mislim da covek ne trazi vodic za kupovinu, nego zeli da zadje dublje u hardware, ne?
Pre nekih 12 godina sam polagao 'Arhitekturu mikroprocesora' kod Bore Lazića na ETFu, čini mi se da je postojala neka skripta, možda je do sada prerasla u udžbenik...?Oklop je napisao(la):treba da predajem iz informatike (srednja skola) procesore.
Oklop je napisao(la):Interesuje me dal' znate gde na netu mogu da nadjem informacije o komponentama (CPU-u, memorijama, maticnim etc) koje bi obuhvatale strukturu, razvoj i ostalo doticnih.
Poz
ima i vishe od "svega" tamo...Majstor^Zivota je napisao(la):... Imas sve o tome OVDE
:laugh:Dobra strana eksternih modema, osim što su lakši za prenošenje, je i to što poseduju kontrolne LED diode na osnovu kojih možemo videti trenutni status modema.
H.U.D. je napisao(la):ima i vishe od "svega" tamo...![]()
recimo, ima i "svashta":d
:laugh:
ubo' je k'o prstom:d:d:d
pozdrav
H.U.D. je napisao(la):nisi valjda ti Gvozden?!
H.U.D. je napisao(la):pogotovo shto se i jako veselim informaciji iz tvog potpisa, ako me razumesh
ZoNi je napisao(la):ima i zanimljiv tekst u martovskom SKu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari