Šta je novo?

Sajt za crack-ove

BokyPP

Čuven
Učlanjen(a)
04.01.2002
Poena
609
Da li znate neki dobar sajt za creck-ove gde mogu da nadjem crack za HOOM3:The Shadow Of Death NO-CD ...Gledao sam na www.astalavista.box.sk tamo nema...Pa mi dajte jos neki takav sajt ako postoji...

Imam ga samo ima 2.7MB ako imash neku ideju ........:D

A ljudi jel vishe nije potrebno prikrivati adrese tipa astalavista ???

Budimo realni, astalavista is worldwide famous :)
Cim traje godinama i do sada nije skinuta od strane antipiratske kaznene ekspedicije, nemamo cega da se bojimo. Isto vazi i za 51 soft, za fosi-jev sajt i sl.
Krili mi adrese ili ne, svaka budala moze preko google-a za tili cas da pronadje ono sto mi konspirativno cuvamo dodavanjem spejsova i zagrada.

Btw, gomila hakerskih grupa trazi web prostor u YU.....ocekujte uskoro mnogobrojne piratske novitete na nasim prostorima.

salac je napisao(la):
Btw, gomila hakerskih grupa trazi web prostor u YU.....ocekujte uskoro mnogobrojne piratske novitete na nasim prostorima.

mislish da ima nekog kod nas ko ce uleteti u takav biznis ?
huh... vrlo osetljiva stvar... pogotovo sada...
no ajd` i to da vidimo...

:wave;

salac je napisao(la):
:)
Jel' to ono "sad malo ovi sa Zapada da vide sta je losa veza"?
Znas valjda kakva nam je infrastruktura. Kako neko da ocekuje da mi hostujemo sajtove sa kojih ce se skidati GBti piratskog softvera?

Sentenced je napisao(la):
Imam ga samo ima 2.7MB ako imash neku ideju ........:D

Nabavio sam uz dosta muke...Tako da ne moras da mi saljes hvala u svakom slucaju...

Marko37 je napisao(la):
:)
Jel' to ono "sad malo ovi sa Zapada da vide sta je losa veza"?
Znas valjda kakva nam je infrastruktura. Kako neko da ocekuje da mi hostujemo sajtove sa kojih ce se skidati GBti piratskog softvera?

Veza je losa, ali ce linkovi dugo da stoje :) Tesko da ce po YU domenu da bude gomila ISO imidza igrica, DIVX-ova, i Visual Studija od 6 kompletnih CD-ova, ali realno je da ce da ugnezde linkove za programe duzine do 20-30 mb. Zasto? Zato sto takve stvari mogu da se smeste bez frke na veliki broj studentskih naloga sa ac.yu. Znajuci admine na ac.yu , smestice se tu i mnogo vece stvari :)
BTW, nisam Vidovita Zorka i ne citam Zonu Sumraka vec sam na sajtovima stranih hack/crack grupa video da traze web prostor kod nas.

Vrh Dno