Šta je novo?

Sajt za chetnichke pesme i gusle ?

Masan

Zapažen
Učlanjen(a)
01.01.1970
Poena
10
Da ne zna neko neki sajt (ili FTP) da imaju chetnicke pesme i gusle u mp3 formatu ?

ctp;
Probaj na nostalgiji na forumu, verovatno neko ima neki link.
Nisam uspeo nista da nadjem ni sa copernicom.
:D

djvaske je napisao(la):
ctp;
Probaj na nostalgiji na forumu, verovatno neko ima neki link.
Nisam uspeo nista da nadjem ni sa copernicom.
:D

Pokusacu, trazio sam preko google-a i uglavnom se od chetnichkih vrte nekoliko istih na nekim sajtovima dijaspore. A gusala sam nasao samo 3 pesme ne Njegos networku ( www.njegos.net ). Stvarno slabo ima ovakvih pesama. :)

i cannot belive ...

koji si ti lik FX boom ctp; FX

Re: i cannot belive ...

Dark Angel je napisao(la):
koji si ti lik FX boom ctp; FX

Ajte malo tolerancije, ne mogu svi da slusaju Zeljka Joksimovica. :)

imash svega na audiogalaxy ... ako ti treba imam ja mars na drinu , od topole, marshirala marshirala, spremte se spremte cetnici, vidovdan, srpska se truba s kosova cuje, morem plovi

Meni samo fali pesma "Morem plovi".Prosle godine sam na Ravnoj Gori kupio cd ca cetcnickim pesmama i cd sa srpskim.

Ja imam u .mp3 sledeće pesme:
Boze Pravde
Djurisicu, Mlad Majore
Istruli Mi Dunja U Fioci
Marsirala Kralja Petra Garda
Na Planini, Na Jelici
Nad Kraljevom Ziva Vatra
Od Topole Pa Do Ravne Gore
Spremte Se Spremte, Cetnici
Ziv Je Draza, Umro Nije

Grobar je napisao(la):
Ja imam u .mp3 sledeće pesme:
kako si samo uspeo da srpskim pesmama das nesrpske naslove? :D na srpskom se naslovi pisu pocetnim velikim slovom, a ostalo sve malim (sem u nuzdi - licne imenice, itd). hitno to da ispravis! ;)

Ajde ljudi, okacite to negde pa da se bacim na dl...

Bahati [SiD] je napisao(la):
kako si samo uspeo da srpskim pesmama das nesrpske naslove? :D na srpskom se naslovi pisu pocetnim velikim slovom, a ostalo sve malim (sem u nuzdi - licne imenice, itd). hitno to da ispravis! ;)
:) Ma žurio sam pa sam ih samo prebacio iz winampa
Evo spravka :D

Boze pravde
Djurisicu, mlad majore
Istruli mi dunja u fioci
Marsirala kralja Petra garda
Na planini, na Jelici
Nad Kraljevom živa vatra
Od Topole pa do Ravne Gore
Spremte se spremte, Cetnici
Ziv je Draza, umro nije

Gde da okačimo, a i nemam satelit pa je malo teže...

Ajde videcu da nadjem neki prostor da okacimo...

pitanje za moderatore:
kolika je tarifa za uklanjanje iritirajucih thread-ova?
znam da treba da se borimo protiv korupcije ali ovo je za visi cilj...

Sta ti imas protiv ovog thread-a?
I meni svasta sveta pa cutim i ne gledam to.

majka je napisao(la):
pitanje za moderatore:
kolika je tarifa za uklanjanje iritirajucih thread-ova?
znam da treba da se borimo protiv korupcije ali ovo je za visi cilj...
Do sada sam komentarisao samo stvari povezane sa hardverom, ali stvarno si me iznervirao i moram da ti kažem da si jakoooo dosadan. www.prenex.tk

P.S. Pogledaj Ravnogorsku čitanku na RTS 2 (ako ti nešto nije jasno)

Ako neko ima pesmu "nema garde bez kokarde nit vojnika bez chetnika" nek odma` baca na mail.
Uzgred (izvinjavam se moderatorima na zloupotrebi) jel ide neko 11. na ravnu goru ?
Jel ima neko gusala nekih? Ja sam neki dan skinuo "Pogibija Mahmut-pase na Krusima" ima 18.5 mb u mp3 .
Inace imam otprilike dvadeset i nesto pesama cetnickih pa da vidimo da se negde okaci.

Ajd uzdravlje.

prenex je napisao(la):
Do sada sam komentarisao samo stvari povezane sa hardverom, ali stvarno si me iznervirao i moram da ti kažem da si jakoooo dosadan. www.prenex.tk

P.S. Pogledaj Ravnogorsku čitanku na RTS 2 (ako ti nešto nije jasno)

meni stvarno nije nista jasno ovde...[pravim se lud...]
interesuje me kakvo raspolozenje je potrebno da bi se slusala takva vrsta muzike?
kakav je ritual u toku slusanja? [da li je neophodno prasece pecenje?]
da li se slusa u samoci ili u drustvu itd...
objasnite mi ako nije problem...

Imam ja isto negde oko 20 komada pa ako ima gde da se okaci javite.
Imam i malo gusala.

Odi na www.audiogalxy.com
skini programcic
Tamo imas sve cetnicke pesme koje postoje na ovom svetu
ima i "morem plovi" sigurno jer sam proverio
pozdrav

Ej, imam ja CEO CD (mp3) sa srpskim,ravnogorskim i ostalim pesmama , plus jos nesto na disku oko 30 pesama.
Ako te zanima mozemo se dogovorite. :) :) :)

Masan je napisao(la):
Da ne zna neko neki sajt (ili FTP) da imaju chetnicke pesme i gusle u mp3 formatu ?

Ej,imam ja CEO CD (mp3) sa srpskim,ravnogorskim i ... pesmama, plus jos nesto na disku.Ako te zanima mozemo se dogovoriti. :) :) :)

majka je napisao(la):
meni stvarno nije nista jasno ovde...[pravim se lud...]
interesuje me kakvo raspolozenje je potrebno da bi se slusala takva vrsta muzike?
kakav je ritual u toku slusanja? [da li je neophodno prasece pecenje?]
da li se slusa u samoci ili u drustvu itd...
objasnite mi ako nije problem...

Brate da svi slusamo iste stvari bilo bi dosadno, ovako svako slusa ono sto voli, ja licno slusam sve zivo, jer iz svakog "zanra" koji broji preko 5000 pesama naci ces barem 2-3 koje ti se svidjaju.

Misko je napisao(la):
Brate da svi slusamo iste stvari bilo bi dosadno, ovako svako slusa ono sto voli, ja licno slusam sve zivo, jer iz svakog "zanra" koji broji preko 5000 pesama naci ces barem 2-3 koje ti se svidjaju.

Sestro, moja arhiva samo na hdd-u broji `samo` 2021 pesmu trenutno sto ne znaci nista [vise volim audio diskove]...i kod mene ima zanrova kol`ko hoces ali nema radio teherana niti ovakvih uzasa kao sto su `cetnicke` pesme...

nije mi jasno koje stanje uma treba imati da bi to slusao?
ljudi bre ovde pricaju da su bili na ravnoj gori?!?!! nadam se da na forumu nema onih nesrecnih klonova djenerala, sa sve lenonkama i redenicima koje smo mogli lepo da vidimo na snimcima sa Gore kako bulazne pokidani od rakije...

ode ovo u tezak off topic al` sta cu....

Nazad
Vrh Dno