djvaske je napisao(la):ctp;
Probaj na nostalgiji na forumu, verovatno neko ima neki link.
Nisam uspeo nista da nadjem ni sa copernicom.
![]()
Sto? Da nebi mozda trebalo da trazimo partizanske pesme?!majka je napisao(la):pored toliko muzike na svetu tebi trebaju cetnicke pesme...
strasno...
Masan je napisao(la):Da ne zna neko neki sajt (ili FTP) da imaju chetnicke pesme i gusle u mp3 formatu ?
Dark Angel je napisao(la):koji si ti lik FX boom ctp; FX
Man at arms je napisao(la):Sto? Da nebi mozda trebalo da trazimo partizanske pesme?!
kako si samo uspeo da srpskim pesmama das nesrpske naslove?Grobar je napisao(la):Ja imam u .mp3 sledeće pesme:
Bahati [SiD] je napisao(la):kako si samo uspeo da srpskim pesmama das nesrpske naslove?na srpskom se naslovi pisu pocetnim velikim slovom, a ostalo sve malim (sem u nuzdi - licne imenice, itd). hitno to da ispravis!
![]()
Do sada sam komentarisao samo stvari povezane sa hardverom, ali stvarno si me iznervirao i moram da ti kažem da si jakoooo dosadan. www.prenex.tkmajka je napisao(la):pitanje za moderatore:
kolika je tarifa za uklanjanje iritirajucih thread-ova?
znam da treba da se borimo protiv korupcije ali ovo je za visi cilj...
prenex je napisao(la):Do sada sam komentarisao samo stvari povezane sa hardverom, ali stvarno si me iznervirao i moram da ti kažem da si jakoooo dosadan. www.prenex.tk
P.S. Pogledaj Ravnogorsku čitanku na RTS 2 (ako ti nešto nije jasno)
Masan je napisao(la):Da ne zna neko neki sajt (ili FTP) da imaju chetnicke pesme i gusle u mp3 formatu ?
majka je napisao(la):meni stvarno nije nista jasno ovde...[pravim se lud...]
interesuje me kakvo raspolozenje je potrebno da bi se slusala takva vrsta muzike?
kakav je ritual u toku slusanja? [da li je neophodno prasece pecenje?]
da li se slusa u samoci ili u drustvu itd...
objasnite mi ako nije problem...
Misko je napisao(la):Brate da svi slusamo iste stvari bilo bi dosadno, ovako svako slusa ono sto voli, ja licno slusam sve zivo, jer iz svakog "zanra" koji broji preko 5000 pesama naci ces barem 2-3 koje ti se svidjaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari