Šta je novo?

Sajt Sveta Kompjutera

Bokaco

Čuven
Učlanjen(a)
31.10.2003
Poena
649
Pozdrav kolege,
Nadam se da nije lose mesto za ovakvu temu. Godinama korstim online sajt sveta kompjutera da bacim pogled na nove igre, znaci rubriku Test Play. Koliko vidim, sadrzaj nije apdejtovan od septebmra uopste. Ima li neko informaciju sta se dogadja?? Da ne otvaram nalog na njihovom forumu sad, ako nije problem, neka mi neko odgovori, mislim da nisam jedini koga interesuje ovo. :)

Hvala i pozdrav!

Ja sam prestao da ga kupujem negde u maju ove godine, do tad sam imao skoro svaki broj pa nisam upucen bas za ovo i njihovo azuriranje sajta.
Mozda da si pitao kuzmu na pp on je tamo za igre glavni to znas.

TT by galaxy S

Poslednja izmena:
zar Kuzma uopste ima akaunt tamo ?

Poslednja izmena:
Ma problem je sto je sve zamrznuto sa septembrom mesecom, i naslovna strana i sve rubrike, znaci nisu samo igre u pitanju :/

mislim da to nije taj Kuzma, ovde se neko samo tako potpisao

Pozdrav kolege,
Nadam se da nije lose mesto za ovakvu temu. Godinama korstim online sajt sveta kompjutera da bacim pogled na nove igre, znaci rubriku Test Play. Koliko vidim, sadrzaj nije apdejtovan od septebmra uopste. Ima li neko informaciju sta se dogadja?? Da ne otvaram nalog na njihovom forumu sad, ako nije problem, neka mi neko odgovori, mislim da nisam jedini koga interesuje ovo. :)

Hvala i pozdrav!

http://www.sk.rs/info/form-webmaster.html

Pitaj ih šta te zanima. Inače, ako vas zanima, Kuzmanović ima nalog tamo, ali ne izlazi dalje van mod sekcije foruma.

Poslednja izmena:
Ok, hvala prijatelju, cu im saljem pitanjce :)

Dobih odgovor: Strpite se malo :))))))))
Znaci sve ok, malo kasne, eto valjda ce ovaj info i drugom da pomogne. :)

Vrh Dno