Šta je novo?

Sajt sa spotovima

Bojan

Čuven
Učlanjen(a)
21.12.2001
Poena
604
Da li neko zna neki dobar sajt sa spotovima, ali da ima i novih???

za te stvari najbolje je koristiti programe za razmenu fajlova tipa winmx, morpheus itd.
www.winmx.com

samo sto ce se oteli(te) dok skinete spot... u proseku zauzima oko 50 mb ...
ako jos imas krdzu od analogne centrale... pmfjkrewsuu=oiss4e2az !
:mad:

inace preko winmx-a se mogu uvek naci dobri i poznati spotovi ... izbor je super!
boom

A ako je neko zagrizen fan nekog benda ili umetnika, i surfuje po njihovim boardovima, moze da skine odlican program direct connect - ja boljeg programa zaista nisam video! Toliko je funkcionalan, brz i lepo dizajniran da sam se odusevio. Elem, za njega je bolje da znate neki kanal (kao na irc-u) cega na WinMX-u nema... Ja sada skidam gomilu spotova , rmx-eva i rare unreleased pesama od MJ-a, da cu da se otelim... naravno, ide mi oko 8-9k (odnosno 16-18 na dva kanala) ali su video spotovi uglavnom od 45MB pa nadalje... Sada skidam Spielberg/MichaelJackson's moonwalker divx (film iz Bad perioda) koji je 700MB... malo po malo i za par nedelja cu ga imati...

Pozdrav

Evo ti ga na:)

http://www.polbox.com/l/lpiqycpq/videos.htm obrati paznju na faq pa srecan DL inace pasword ti je "mp3hitz"(bez navodnika) bookmark-uj sajt i tako to:D. Inace za dl kod nekih(skoro kod svih) spotova ti treba program pudl koji ces lako naci, mozes da nastavljas i tako to:D.Valjda ima da te zaintrigira nesto.pozdrav

byMaX je napisao(la):
A ako je neko zagrizen fan nekog benda ili umetnika, i surfuje po njihovim boardovima, moze da skine odlican program direct connect - ja boljeg programa zaista nisam video! Toliko je funkcionalan, brz i lepo dizajniran da sam se odusevio. Elem, za njega je bolje da znate neki kanal (kao na irc-u) cega na WinMX-u nema... Ja sada skidam gomilu spotova , rmx-eva i rare unreleased pesama od MJ-a, da cu da se otelim... naravno, ide mi oko 8-9k (odnosno 16-18 na dva kanala) ali su video spotovi uglavnom od 45MB pa nadalje... Sada skidam Spielberg/MichaelJackson's moonwalker divx (film iz Bad perioda) koji je 700MB... malo po malo i za par nedelja cu ga imati...

Pozdrav

Daj neki link za taj Direct Connect byMax!
bash me dirnu u srce kad rece ono: "zagrizen fan nekog benda ili umetnika"
Pozdrav!
:wave;

Re: Evo ti ga na:)

MAMADZULA je napisao(la):
http://www.polbox.com/l/lpiqycpq/videos.htm obrati paznju na faq pa srecan DL inace pasword ti je "mp3hitz"(bez navodnika) bookmark-uj sajt i tako to:D. Inace za dl kod nekih(skoro kod svih) spotova ti treba program pudl koji ces lako naci, mozes da nastavljas i tako to:D.Valjda ima da te zaintrigira nesto.pozdrav

Bas im i nije neki izbor ovde spotova..
a josh nema skoro nista od Rocka! :(
sve je fazon Britnice Spirs etc...
WinMX ima 15x bolji izbor(e).

;)

byMaX je napisao(la):
..... Elem, za njega je bolje da znate neki kanal (kao na irc-u) ........(odnosno 16-18 na dva kanala) .....

2 pitanja za tebe
1. hajde pojasni malo taj "neki kanal"
2. koju isdn karticu imas i da li ti se konekcija vrati sa 128 na 64 kada imas neki dolazni poziv (ili dignes slusalicu na drugom telefonu)

Pa fora je u tome sto je ovo server i mozes da nastavljas kad hoces i da radis sta hoces ma...
p.s. mozda neko bas zeli britni a ne...

DL za DirectConnect... www.neo-modus.com/?page=Download

Program je na foru Napstera samo sto nece moci tako lako da postane los kao WinMX npr. jer u WinMX-u niko ne daje svoje direktorijume da bi neko daunloadovao nesto... Npr. i sam sam stavio kao shared folder onaj moj dir sa Ghost fajlovima :) tako da to niko ne skida... sa druge strane, DC ce pogledati da li to sto imas ima veze sa kanalom na kome si (mpg kanal trazi da imas shareovan folder sa mpegovima, naravno, svaki kanal ima posebna pravila)... postoje neki kanali sa hiljadu korisnika na kome je 60GIGA minimum share, i ciji je description - warez, divx, xxx... Najvise je takvih... Kada se konektujes, vidis usere pored.. a kada kliknes na nekog, vidis mu sadrzaj diska... i skidas sta hoces... takodje ima mogucnost da traazi na datom serveru, po imenu (tipa, ukucas xxx i search).. mada sve brze radi preko preporuke.. npr. ja imam mjpower kanal na kome su fanovi MJ-a sa punim diskovima video spotova... uh, dosta sam pisao.... ma evo vam slike...

byMaX je napisao(la):
....Kada se konektujes, vidis usere pored.. a kada kliknes na nekog, vidis mu sadrzaj diska... i skidas sta hoces... takodje ima mogucnost da traazi na datom serveru, po imenu ....

sve mi radi bas do tog detalja znaci kada kliknem na nekog usera on se stavi u queu i ni makac dalje :( ni search mi ne radi :(

Ocu i ja!!!!

byMaX je napisao(la):
Ja sada skidam gomilu spotova , rmx-eva i rare unreleased pesama od MJ-a, da cu da se otelim... naravno, ide mi oko 8-9k (odnosno 16-18 na dva kanala) ali su video spotovi uglavnom od 45MB pa nadalje... Sada skidam Spielberg/MichaelJackson's moonwalker divx (film iz Bad perioda) koji je 700MB... malo po malo i za par nedelja cu ga imati...

Pozdrav

byMaX, ima li neke sanse da nekako stupimo u kontakt i da mi posle narezes te MJ spotove na CDove? (ako da, pisi mi na [email protected])

Hvala u svakom slucaju...

Ok, naravno da cu ti narezati... samo se javi na 063262869 navrati i to je to... Imam puna 2CD-a spotova, plus imam neke koje nisam ja skidao - Eminem, Britney i jos neke, pojma nemam, koje mi je narezao miha zero :) ... Nego, Imas li ti nekoga ko hoce sa originalnih VHS-ova kupljenih u US i Grckoj da uradi divx (vcd kvalitet 320*240 je dovoljno) - imam gomilu Dangerous, History spotova, MJ klasike, film Moonwalker, koncert u Bukurestu 92. (3Kanal), koncert u Minhenu 98., film Ghost - sve na VHS-u... Ja bih to zgrebovao (cesto imam Vivo karticu) ali nemam VHS (cak i kod drugova su pokvareni)...

Vrh Dno