Šta je novo?

Sajt o automobilima?

brzi

Čuven
Učlanjen(a)
26.03.2001
Poena
619
Treba mi sajt o automobilima, al specifican :)
Da li neko zna gde se moze na webu naci nesto kao auto-katalog koji bi obuhvatao automobile koji su se proizvodili recimo s kraja osamdesetih i pocetka devedestih godina prethodnog veka, koji bi prikazivao neke osnovne tehnicke podatke i pomogucstvu par slicica za svaki model (ukljucujuci i enterijer).

Za sada jurim po mobile.de ali nije to bas ono sto trazim. Ne treba mi kupoprodaja, nego vise nesto kao mogucnost za komparaciju sa tehicke i estetske strane (i poneki savet za kupovinu).

Ajte da vas vidim :)

Hvala, ali mi treba nesto malo prizemnije: Opeli, Fordovi, VW neki obicni modeli, ne ekskluzivni.

Sad cu da opletem. Hvala na podrsci, valjda cu naci nesto sto me zanima.

Ma bas nista ne pomaze. Svi oni linkovi su o nekim "cudima", meni trebaju kadet, golf2, vektra, ili audi 80 podaci i slike.

brzi je napisao(la):
Ma bas nista ne pomaze. Svi oni linkovi su o nekim "cudima", meni trebaju kadet, golf2, vektra, ili audi 80 podaci i slike.
Onda najbolje idi na google , ukucaj model koji te zanima i to je to, sumnjam da postoji sajt na kome ces naci sve te "stare" modele na jednom mestu.

To je prvo sto sam uradio, ali sam bio nezadovoljan rezultatima, pa sam pomislio da je mozda neko od vas ovde to vec pokusavao, pa da me malo uputi.

OK, hvala svima.

Danas sam naleteo na www.car.lt
Ima raznih kola, mada je sajt ruzan do bola i uopste, boravak na njemu je odvratan.. i svremena na vreme iskoci 404 ali uz refresh radi..

Nazad
Vrh Dno