Ok, hvala za "komentar", za koji, btw, mislim da je vise zasnovan na tome sto smo mi imali "reci"

nego na samom sajtu. Al' dobro, sta je tu je...
Baner za forum se sporije ucitava dok se ne kesira, zato si video alt tekst. Sve se sporije ucitava nego sto je uobicajeno jer je free host u pitanju. A mozda si naleteo bas onda kad se azurira baza...
Nego kako bre mislis neoriginalno? I odakle je pozadina u hederu uzeta? lol pa to je karta sveta... to je nesto sto ja nema sanse da mogu promeniti

. Verujem da si je video na mnogo mesta. A ona grupica ljudi je sa googla.. nisam gledao adresu gde se nalazila. Orao je sa grba klana, lik sa snajperom karakter iz igre.
Nista tu nije uzeto od nekoga osim free skripte za navigaciju jer posle 3-4 hiljade linija php koda me mrzelo jos i to da kucam. E tu je zapravo ono sto bi se mozda moglo pohvaliti posto je mnogo vise truda potroseno nego na grficki deo i zato sto meni grafika inace nije jaca strana. Upravo zato sam i pitao za misljenje, komentar, savet, predlog...
Pozadinu (body) cu da promenim cim nadjem ili smislim nesto valjano.
Jos nesto, dobro si pomenuo to mracno posto sam podesavao monitor i trebalo bi da sada prikazuje boje odlicno pa me interesuje da li je vecini podeseno na malo svetlije ili malo tamnije. Malo tamnije u ovom slucaju bi bilo jako tamno. Bio bih zahvalan da cujem i druge po pitanju toga.
I taj degle... ajd budi dobar sad pa predlozi nesto originalno da ga zamenim, posto mora nesto interesantno da postoji a ne samo tekst.
Nije frka sto ti je komentar potpuno negativan, samo kad vec kudis daj neki konstruktivan predlog. Valjda tako treba stvari da funkcionisu na forumima ovog tipa.
Pozz