Šta je novo?

Saitek Cyborg V7 kakva je?

maestrobg

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
12.10.2009
Poena
169
imam varijantu da uzmem ovu tastaturu staru par meseci u garanciji za 40 e... da li je neko ima i kako se pokazala?

vec imam saitek rat7 misa i saitek cyborg v5 podlogu... pa sam mislio da to sve uparim tj kompletiram.

http://www.cyborggaming.com/prod/v7keyboard.htm

Poslednja izmena:
Liči na harmoniku dugmetaru sa ciganske svadbe. Ovo na sto ne bih stavio da mi plate. Klasične tastature su se uvek pokazale odlične za gejming.

to je vec stvar ukusa ali sam mislio na kvalitet i funkcionalnost..

imam je vetj 3-4 meseca... tastatura je fantazija. ali fantazija. malo je vetja i tezha(tipa... blizu 2 kg), ali vredi. ima$ 3 pode$avanja visine, naslon za ruke se skida i pode$ava po uglu, hod tastera je FANTASTICHAN... funkcionalnost ovih bonus tastera sa strane je malo ogranichena jer su malo dalji, ali par ipak ostaje upotrebljivo za gaming, a ostatak za photoshop:) space je malo lo$ije postavljen, i tako je na svakoj. touchpad radi bez gre$ke, cyborg mod gasi windows tatere(odlichno za fps-ove). oznake tastera su drukchije od klasichnih(malo $ire i deblje), $to meni lichno extra pa$e. na njoj ima$ ulaz za slu$ke, mikrofon i usb. konektori su pozlatjeni. drajveri ne prave nikakve probleme... sve u svemu, dao sam 7500 za nju, i nije mi zhao ni dinara. biram nju pre bilo kog razera. molim.

Nazad
Vrh Dno