Šta je novo?

Saitek Cyborg Keyboard

Bane87

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
02.03.2007
Poena
319
Gde?

ST-103024.jpg

Trebalo bi da bude otprilike cene kao Logi G11 ali je optremljena kao G15. Npr Eclipse II je proglashena je za 2. najbolju gaming tastaturu na svetu, chini mi se da je neki norveshki sajt u pitanju, stim shto je cena izuzeta kao faktor kontam kada bi se gledala cena bila bi prva. Ovo je kao Eclipse II na steroidima.:smoke:

Pa znaci tu negde oko 5k, meni se svidja, drugacija je od drugih ima malo moderniji izgled, gledajuci par review-ova i nije sve do izgleda ima i par korisnih stvari ,)

Deluje odlicno, samo je pitanje kada ce je biti kod nas i po kojoj ceni. Na ovoj stranici sam nasao cenu od 60funti sto je otprilike 90eura pa jos kada platimo danak nasem trzistu cena ce biti jos veca...
http://www.saitek.com/uk/prod/cykey.htm

Poslednja izmena:
Zvao sam Compdesk i rekli su mi da trenutno NEMAJU i da JOS NIJE ZVANICNO U PRODAJI (bullsh1t). Trebali bi da je dobiju polovinom maja, i kostace ~80e.... :/

Pa ako bude oko 80 eura onda i nece biti toliko dranje...

Nece biti dranje nimalo, po meni podjednako funkcionalna kao G15 a lepsheg izgleda...

extra svidja mi se ali je ne bih nikad uzeo
cisto radi entera koji nije veliki :D

Jos kad bi bila takva wireless ,da je odmah pazarim...,)

Jel se pojavilo ovo cudo?

Bio juče u Compdesku da pazarim Cyborg Mouse i video ČUDO!!! UŽIVO, imaju uzorak, čekaju isporuku 3. nedelju juna.
Možeš da se staviš na listu čekanja, pošto je potražnja velika u celoj Evropi i dobijaju 1/3 od naručene količine, tako da je moguće da će maloprodaje biti uredno snabdevene tek tokom leta.
Stavio sam se na listu čekanja (ne košta ništa, ne moraš da kaparišeš - pošteno!), cena bi trebalo da bude 6499 dinara, ukoliko ne podivlja euro, što je ista cena kao bilo gde u Evropi (oko 80 EUR).
Ko voli nek izvoli!
Inače Cyborg Mouse je :COOL:

nije jos uvek , stigla :( svaki put kad nazovem Compdesk, kazu da ce da je dobiju sledeceg meseca, tako da nista od ove tastature ***, uzeo sam Logitech G15 ver.2

6600din za ovu Casio klavijaturu:zgran:

hahahaha so true :)

Bogami ja sam počeo da štekam parice za tastaturu a miša uzimam do kraja nedelje tj. da stigne ovom prokletom dileru u kš moj primerak koji sam poručio.

Misa imam i imam samo reci hvale, pre toga sam imao mx510, g5, g9 i sidewindera i mogu reci da cyborg ima stvarno visok kvalitet izrade. Morace da padne i tastatura pa da bude komplet :) Ko ima neka salje utiske

Dobra ta Casio klavijatura, svi hoce da je kupe...:smoke:

Jel kupio neko ovu tastaturu, moze li koji komentar? utisci? problemi?

Ne bih u offT al taj Saitek je baš klavijatura za ovako nešto:

20071004_razer_lycosa.jpg

Ja se bas dvoumim izmedju te dve :D Lycosu sam probao a Saitek nisam video uzivo uopste...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno