Odlicno!!!!
Kupio sam telefon pre par dana i veoma sam zadovoljan!Mnogi su me plasili kako je Sagem "djubre", puno se kvari, nema nigde delova... Ali kada pogledas kod svakog telefona koji kupis postoji rizik da se pokvari.Dobro, slazem se!Sagem je ranije stvarno pravio uzasne telefone, ali ove nove serije pocevsi od MyX-5 pa do ove 6-ce su FENOMENALNI!Stvaro sve najbolje!!!!Telefon je mali, jeftin - 200e, spada u telefone srednje-vise klase i moze slobodno da se meri sa telefonima iz iste klase posebno govorim za Nokia telefone!Poseduje kolor ekran sa 16000 boja (porska za formate .bmp ; .jpeg ; .gif...), polifone melodije (podrska za formate .mid i .wav), snimanje zvuka kao diktafon, serovana memorija - 2,5 Mb, int. kamera koja snima u rezoluciji od 640x480 (oko 150 fotografija) 0,5 megapiksela!Nosio sam da izradim slike (inace komunicira sa racunarom preko irDA porta -IC port-)!Za 10 dinara izrada slike u formatu 9x13, mogu ti reci da je kvalitet bolji nego na mom fotoaparatu marke *****!!!!????Poseduje 3x digitalni zoom, veoma dobar refresh.Alarm, GPRS, WAP.Velika zamerka je sto nema podrsku za Java igrice, ali kada odes na sajt in-fusio.com i vidis neku 3d igru ili kres bandikuda, sledis se.irDA ga veoma dobro prepoznaje, nemam problema.Uz mobilni se dobija i CD sa svim potrebnim softverom, mada jos nisam pronasao opciju da saljem fajlove sa mobilnog na komijuter ali i to cu pronaci!VELIKA podrska je na planetsagem.com gde kada se registrujes imas veliki broj zvukova, screensaver-a, slika, tema...Jedini veci problem jeste to sto se za sada malo prica o njemu, nema puno sajtova za softver, slicice, zvukove...razumem... Ljudi su se uverili da je Sagem losa firma, ali zato sam se odlucio da napravim sajt SAGEM.co.yu!Gde ce biti sve za Sagem mobilne telefone!Vec imam podrsku od mnogih ljudi kojima sam pravio sajtove, a nadam se da cu uskoro imati i "blagoslov" od Sagem kompanije!Za kraj da kazem nesto... MNOGO sam se dvoumio koji telefon da uzmem : Ericsson T610 ili ovaj Sagem MyX-6, ali kada sam cuo da erikson za skuplje pare ima kamericu manjeg kvaliteta izbog je pao!Sagem je jedini koji ima pokretna vratanca za zastitu kamerice...SUPER!!!!Ako te jos nesto zanima moj mail je
[email protected]!