Šta je novo?

Sagem trilogija uzvraca udarac! MyS7

Slavan
Učlanjen(a)
03.01.2004
Poena
319
MyS7 :

A supersmart smartphones !
Always on the go ? Want to get geared up with the latest technology to make life simplier ? Then go for the myS-7. The first in the SAGEM range to pack the power and user-friendliness of the Windows® Mobile™ 2003 environment for smartphone.
A personal assistant for your private and professional life to carry with you at all times - helping you communicate, organise your daily activities and keep you updated... The myS-7 also comes with the very latest technologies (Video, MP3, digital camera, JAVA™, MMS, etc.). Its high resolution colour screen delivers superb picture quality making it a delight to use.
Windows® Mobile™ Applications for smartphone:
Pocket Outlook®, Internet Explorer, MSN® Messenger, Windows Media® Player, Microsoft® ActiveSync.

Integrated technologies:
Java™ (MIDP2.0) applications, SMS, MMS, GPRS* Class 10, Internet and WAP2.0, Hi-fi, polyphonic and MP3 ringtones, audio recorder and player, multimedia games.

Multimedia player:
Audio and video (recording and playback)

Digital camera:
VGA resolution (640x480), 2x, 4x zoom, photo and video album.

900/1800/1900 triband.

USB and infrared support.

Up to 32Mo of storage space
For images/video/ringtones, SD/MMC extension.

TFT 65,536 colour screen, 176x220 pixels.

Dimensions:
110x49x20.7 mm - weight: 120g.

Battery:
up to 4 hours communication and up to 100 hours en standy.

Da... S' obzirom na cenu MYX-6 (po meni) fenomenalnog telefona za bruka male pare, pojavio se i prvi Sagem Smartphone! Zanima me Vase misljenje o Sagem telefonima! Svi pljuju kada cuju naziv Sagem??!! U koju god prodavnicu mob. telefona udjem pocnu da se smeju cim pomenem Sagem?! Imam MyX-6 vec skoro 1 godinu i nista mu nije, radi perfektno! Zasto onda ga svi toliko pljuju?! Morate priznati da MyS-7 ima sta da ponudi... :) :) :type: :) :)

Kad ce biti ovaj telefon kod nas na prodaju i dali ga uopste ima kod nas???

Po mojim informacijama trebalo bi da dodje u januaru/februaru 2005. godine, a cena bi trebala da bude oko 400e.S' obzirom na to sta sve moze da radi, kao i na konkurenciju, mislim da ce ovaj smartphone biti BOOM na trzistu!

www je napisao(la):
Po mojim informacijama trebalo bi da dodje u januaru/februaru 2005. godine, a cena bi trebala da bude oko 400e.S' obzirom na to sta sve moze da radi, kao i na konkurenciju, mislim da ce ovaj smartphone biti BOOM na trzistu!
Slazem se u potpunosti sa tobom :bottle:
Poz... :cigar:

ms powered telefoni vrlo teshko dolaze do nas
orange spv e200 nije bilo nigde,mpx200 ponegde,a c500 tek nigde nece ni biti
tako da nemojte gajiti preterane nade

Tip koji mi je nabavio MyX-6(icu) rekao mi je da ce nabaviti i ovaj smartphone, pa ako dobije javicu Vam kakav je...Inace, ako imate nekog preko (u inostranstvu) mislim da nece biti nikakav problem...Zar ne? :p

Da...Znam da su pravili lose telefone, ali sa ovim novim serijama mislim da zele da se iskupe, a ja kazem : "Pruzimo im drugu sansu" ! :p

Jel video neko Motorolu A1000? Shta mislite o istom?

Imam Sagem X-6 preko godinu dana i sta reci sem da je tel fenomenalan s obzirom sta nudi za te pare...da li je neko gledao Sagem X-8 koji je konkurent 6230 i k700? telefon razbija kakav je! pozdrav

Eh da...Ja sam hteo da kupim uz doplatu MyX-7 ali ne znam gde ima da se nadje za kupovinu i koliko kosta...?Sto se tice Motorole nisam ga video (bar ne ja), kao ni MyX-8. ICE>Mozes li nam poslati karakteristike ili barem link?

Covece...Kad' pre izadje ovaj MyX8? Ne izgleda bas nesto posebno, ali mi se svidja MyX7! Sa video zapisima!!!!

svi video zapisi su tu nedje kad se prebace na comp, sto znaci da prije svega zavise od displeja telefona. Npr. isti 3gp film izgleda nebo i zemlja na p800 i p900 (a ja imam p800 :( )

Vrh Dno