Šta je novo?

sagem mc922 pomoc

• Začetnik teme Začetnik teme pseto
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pseto

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
609
Dobio sam sagem mc922
Kako da kada saljem poruke
da broj pozovem iz imenika
umesto da ga stalno kucam
I da li neko zna odakle
moze da se skine uputstvo
za ovaj telefon
pozdrav

Poruke saljes tako sto odes na send msg pa onda kad ti ispise adresse kliknes na ok i automatski ulazis u imenik. Onda drzis taster za slovo na kom ti pocinje ime toga kome saljes i ako nije na pocetnom delu setas strelicana gore dole dok ga ne nadjes. Kad ga nadjes stisnes ok i onda ti on automatski ukuca broj i jos jednom ok i poslao si poruku

Hvala
ustedio si mi dosta vremena i zivaca
Inace imam jos jedno pitanje vezano za
ovaj telefon
Nesto sam kopao po netu
i pronasao sam foru da se
podesi da se poruka kuca sa
kratkim pritiskom. Treba uci u neki
skriveni meni. Koji se aktivira pozivanjem
nekog koda. Sve to sam uspeo ali nisam
uspeo da dobijem opciju unutar tog menija
kojom se upisuje komanda za skracivanje
pritiska
Da li postoji neko resenje koje radi
pozdrav

Ja to ne znam. Znam samo da imas opciju za skraceno biranje broja kog zoves na foru otkucas redni broj lokacije broja tel. na kartici i stavis * ili # nisam tacno siguran i fon ti automatski okrece broj koji se nalazi na toj lokaciji. Sto se tice poruka ima neka opcija gde kad kucas poruku automatski ti sva slova menja-npr. otkucas "a" pa posle toga otkucas "m" on ti ispisuje "bm". Nisam bas totalno provalio taj nacin a i ne svidja mi se -moras da znas koje si prvo slovo otkucao u poruci i koliko slova imas ukupno da bi mogao da procenis sta ce da ti bude napisano u poruci-po meni totalno debilno-:hump: lud zbunjenog

ja sam pronasao ovaj dokument na webu
odradim korak 1 i 2
ali ne mogu da najdem stavku reading/writing

Nisam bas siguran da je sve ovo za sagem 922- verovatno su ovo neki oupsteni kodovi vezano za sve tel. marke sagem ali ne mora da vazi za 922, posto i kod mene u meniju za prom nije bilo niceg sem oznake proma, odnosno verovatno softver koji je koriscen, a nisam imao opcije read/write nigde u meniju ni u regularnom ni u ovom skrivenom

Nazad
Vrh Dno