Šta je novo?

Safely remove se izgubio!!!

markez

Slavan
Učlanjen(a)
14.07.2005
Poena
309
Juce mi se izgubila ikonica za safetly remove, postoji li nacin da je rucno ponovo vratim?

mislim da ti ovaj programcic moze pomoci, ne za vracanje safety remove nego za iskljuvivanje uredjaja.

Prilozi

• usbdeview.zip
    47.1 KB · Pregleda: 52
Nije pomoglo

Je l' imas Vistu 64 ? Meni se takodje izgubio, evo sad' sam primetio. Pre instalacije SP1 sve je bilo normalno.

Da li neko zna resenje?

Kada ubacim flash pojavi se na sekund i odmah nestane.

Probao sam ovo gore sa onog linka ali kada se pojavi prozor ne prijavljuje mi da sam bilo sta nakacio.

Koje su posledice vadjenja flash-a bez safely remove?

Poslednja izmena:
Koje su posledice vadjenja flash-a bez safely remove?
Moze da se desi da neki fajlovi ostanu otvoreni, pa da se ostete ili da budu nekompletni zbog kesiranja. Dosta moze da popravi situaciju ako se u polisi izabere Optimize for quick removal. Microsoft kaze da, u tom slucaju, nije potrebno safely removati hardver.

To mi vec stoji po default-u. Nadam se da je to ipak tako kao sto pise. :)

Poslednja izmena:
Moze da se desi da neki fajlovi ostanu otvoreni, pa da se ostete ili da budu nekompletni zbog kesiranja. Dosta moze da popravi situaciju ako se u polisi izabere Optimize for quick removal. Microsoft kaze da, u tom slucaju, nije potrebno safely removati hardver.
Ako iscupas flash dok na njemu trepti dioda koja oznacava upis podataka, verujem da si tako sa 100% sigurnoscu ostavio taj fajl delimicno zapisan bez obzira na "Optimize for quick removal".

A možeš i da napraviš prečicu na desktopu za Safely Remove.
Desni klik na desktop->NEW->SHORTCUT iskopiraš ovo bez navodnika "%windir%\system32\RunDll32.exe shell32.dll,Control_RunDLL hotplug.dll" zatim NEXT i na kraju upišeš ime prečice pa finish. I nema više hoće kaki neće kaki!

Poslednja izmena:
Upravo sam to i uradio ali kada se pojavi prozor, ne prikazuje mi nista, kao da nista nije zakacano!?

Ako imas win XP mozda ovo pomogne:

Prilozi

• systray.rar
    455 bajta · Pregleda: 39
Vidiš li uopšte uređaj koji je zakačen u My Computer?

Pazi foru, ocigledno ne vidi samo moj uredjaj, danas sam ubacio drugi flash i vidi ga najnormalnije i safeyl remove je tu.

najverovatnije ti je tvoj flesh crko.

Kakvi crko, radi najnormalnije. Ocigledno ga Vista iz nekog razloga ne prepoznaje dobro.

Nazad
Vrh Dno