Šta je novo?

Safely remove hardware

Doomhammer

Čuven
Učlanjen(a)
26.03.2005
Poena
604
Pozz. Imam vec neko vrijeme jedan problem na par laptopa i odlučio sam da se pozabavim njim. Pojavljuje mi se stalno u System tray-u ona ikonica za remove hardvare i nudi mi da uklonim ethernet karticu, hard disk itd. Dešava li se još kome to, i zna li neko kako to riješiti.

da li si povezao neki SE mobilni telefon na laptop?

Probaj drugi drajver za maticnu. Meni se to desilo sa novijim drajverom, pa kad sam vratio orginalni nestala je dosada.

Nisam priključivao nikakav telefon. Nakon svježe instaliranog XP-a to se pojavilo. Nisam siguran na šta mislite pod drajverima za matičnu, ja sam instalirao drajver za čipset, ali bila je to safely remove i sa windowsovim drajverom za čipset.

Da, mislio sam na drajver za chipset. Probaj onda sa novijim drajverom sa sajta proizvodjacha ploche. Kod mene je bio problem u drajveru, a tebi svakako noviji drajver ne moze skoditi.

SATA HDD? Cesto se pojavljuje taj trip.

Da. Jeste SATA HDD. I ima li lijeka tom tripu? Instalacija raznih drivera za čipset nije pomogla.

Nije pomoglo. Nako editovanja registrija meni se i dalje pojavljuje ikonica sa safely remove Ethernet kartice i integrisanog SmartCard readera.

Znam da nije bas nekakva pomoc ali mozes i da probas sa drugacijim programom za safe remove http://safelyremove.com/ ima i opciju da se sakriju neki uredjaji koji ne pripadaju bas za odstranjivanje, a zamenjuje originalni safe remove.

Nazad
Vrh Dno