Šta je novo?

Safe Mode?

kole036

Slavan
Učlanjen(a)
26.08.2007
Poena
304
Hteo bih da izbrišem ostatke nekog programa, ali u uputstvu mi piše da moram da uđem u Safe Mode i u njemu da pokrenem proces. Dakle, pitanje trivijalno, ali moli bih odgovor:
- šta je Safe Mode, kako ga pokrećem i ima li nešto što treba da znam pre nego ga pokrenem?

Restartuj racunar i prije nego sto krene podizanje sistema pritisni f8 tamo izaberi opciju safe mode i to je to

Da ne pocinjem novu temu...Safe Mode sam do sada znao da pokrenem(f8), medjutim od kada sam flesovao bios u v. 0802 kad pritisnem f8 daje mi opcije za First But i nigde ne mogu da pronadjem (od f1 do f12) kako da pokrenem Safe Mode.Mozda zvuci bezveze, ali polako pocinje da me nervira.Pa ako neko zna kako da resim ovo zamolio bih za odgovor...

pritisni F6 ;)

Nece vec probao i opet probao...Neko drugo resenje???

Bitno je da pogodis vreme kad da pritisnes,znaci odmah posle POST ekrana pritiskaj F6 dok ti ne izbaci opcije za startovanje windowsa.

Ako nece, onda udji u Win normalno, start > run > msconfig... pa pod BOOT.INI izaberi /SAFEBOOT. I restartuj masinu.

Pozdrav!
MrBigJump.gif

@KizaTheDeath-Uradio.:).
Toliko sam zapeo da nadjem f-dugme za Safe Mode da sam potpuno zaboravio na druge mogucnosti :lupko:
Hvala ti puno...:wave:.

Da ne pocinjem novu temu...Safe Mode sam do sada znao da pokrenem(f8), medjutim od kada sam flesovao bios u v. 0802 kad pritisnem f8 daje mi opcije za First But i nigde ne mogu da pronadjem (od f1 do f12) kako da pokrenem Safe Mode.Mozda zvuci bezveze, ali polako pocinje da me nervira.Pa ako neko zna kako da resim ovo zamolio bih za odgovor...

I kod mene na F8 prvo dobijem da izaberem boot device, izaberi boot device disk pa posle toga kad krene dalje udri opet F8. Bitan je trenutak kad pritisnuti F8, ako hoces u safe mod onda ne pritisci F8 dok ti pokazuje crni ekran i sta imas od uredjaja, kad to odradi onda F8 i dobijas to sto zelis safe mod, tako je kod mene na mojoj masini XP-SP2 :)

@lega99- Radi :) J**bi ga mora da se gadjaju kombinacije.U svakom slucaju hvala:wave:

Nazad
Vrh Dno