Šta je novo?

Sada svi mogu da se nakace na Gusari hub!

frrka

Čuven
Učlanjen(a)
17.09.2005
Poena
595
Sada svi mogu da se nakace na SBB lokalni hub.
Nije vise potrebno da imate SBB net da bi koristili usluge lokala
:banana:
http://hub.gusari.org/

Poslednja izmena:
Jednini problem je sto UL za druge provajdere ide preko interneta.
Ne koriste lokalnu SBB mrezu.
Ali valjda ce i jednog dana to resiti i umreziti celu Srbiju :D

Hmm...pa da probamo... :)

Sta ja da share-ujem sa 64kbps upload-a... ali probacemo.

Ali korisnici SBBa su u znatnoj prednosti.

Poslednja izmena:
Jesu i ovaj hub adsl i ostalim ne-SBB korisnicima nista ne znaci,bar za sada.

Poslednja izmena:
DC++ tracker kojem su do skoro imali pristup samo korisnici SBB kablovskog interneta.

ja se regovo, uopste nije lose

Lepa vest, ja sam se registrovao jos pre oko 2-3 meseca pa su onda nakon nekoliko dana odvojili korisnike sbb i ostalih provajdera (napravili su poseban hub samo za korisnike koji nisu sa sbb-a). Evo sad sad se ulogovao opet i radi.

I ja sam se registrovao i dobio povratni mail od njih.Neznam kako da se ulogujem sa mojim podacima jer njihova prva strana je samo registracija??

I ja imam isti problem, samo registracija se nudi!

Da li nekom sa Ikoma ovo radi?

brate hub je kao slobodan da udjes ali ne radi search a o downloadu da ne kazem

krs hub
*** za nas sa strane....

krs hub
*** za nas sa strane....
U pravu si,hub je krs...i jos ne mozes da dobijes pristojan odgovor zasto ne radi search nego kao prozivka evo ih ovi sa adsl...koji su ga moj otvarali kad ne radi nista.

krs hub
*** za nas sa strane....

kako ne radi Search? sve radi skroz ok,ako ti ne radi serach uradi port forwarding,(po defaultu u DC++ klijentu stoji "direct connection" a ako imas ruter treba da oznacis "firewall with manual port forwarding") sve radi savrseno,ima gomila stvari na hubu i stvarno je odlican samo kada bi ADSl imao lokalni saobracaj kao SBB-ovi korisnici a ne da sve ide preko neta.(ovako je beskoristan)

@Stormbringer
Na Ikomu ne moze da radi ako ste Natovani (a jeste) i nemate javnu dinamicku ip adresu.

Poslednja izmena:
kako ne radi Search? sve radi skroz ok,ako ti ne radi serach uradi port forwarding,(po defaultu u DC++ klijentu stoji "direct connection" a ako imas ruter treba da oznacis "firewall with manual port forwarding") sve radi savrseno,ima gomila stvari na hubu i stvarno je odlican samo kada bi ADSl imao lokalni saobracaj kao SBB-ovi korisnici a ne da sve ide preko neta.(ovako je beskoristan)

@Stormbringer
Na Ikomu ne moze da radi ako ste Natovani (a jeste) i nemate javnu dinamicku ip adresu.

ih bre da se drnadam zbog je$enog hub-a sa kojeg cu vuci kao 10kb/s
ajde bezi
;)

Ja im poslao mail pre 3 dana i jos ne dobijam povratni mail od njih?
WTF?

Vrh Dno