phantomr
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.11.2003
- Poena
- 755
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel 13600KF - DeepCool AK620
- Matična ploča
- Biostar B660GTA
- RAM
- 64GB DDR4 3600
- GPU
- RTX 2060 Super
- Storage
- 2TB+3TB+3TB+500GB SSD
- Zvuk
- Logitech Z5500
- PSU
- Seasonic s12ii-620
- Kućište
- Chieftec Dragon
- Monitor
- 27+2*19
- Miš & tastatura
- Logitech g600
- Mobilni telefon
- 87925984799
- Steam
- mgEdikeGD
- Pristup internetu
- Optički internet
- Kablovski internet
- ADSL
- Mobilni internet
- Wireless provajder
- ISDN
- Modemska 56k veza
Juce mi se desio maler, na banderi se otkacila 0, i moja kuca i kuca pored su dobile 360V. Crkao mi Sony TV, Jazz 5500, 2 bezicna telefona, punjac za mobilni, punjac za sony vaio, 24 port switch, vise komda stedljivih sijalica.Zamalo da mi se zapali lokal, zapalio se produzni (onaj sto ima osigurac i prekidac -nisu crkli neki monitori koji su bili nakaceni preko njega).
Sutra ce da dodju da vide, kao nije problem platice EL. distribucija njihova greska.
osigurani su kod osiguravajuceg drustva.
Ok, nadam se da ce sve refundirati, vec sam odneo stvari u srevis. Nego razmisljam a sta da sam imao spojenu amigu 1200, i da je riknula. Kako bih je popravio, kako da im objasnim da mi je ona bitnija od sony laptopa ? Eto meni je to sada za nauk, iako retko spajam amigu, siguran sam da vise to nikada necu uraditi bez nekog upsa koji pegla napon ili neceg slicnog.
Sta mislite o ovome http://www.itsvet.com/proizvod/apc-line-r-le1200i/comp_comp_surgearrest/106/16 ?
Ne treba mi nikakva autonomija, samo da ne rikne zbog gluposti.
Sutra ce da dodju da vide, kao nije problem platice EL. distribucija njihova greska.
osigurani su kod osiguravajuceg drustva.
Ok, nadam se da ce sve refundirati, vec sam odneo stvari u srevis. Nego razmisljam a sta da sam imao spojenu amigu 1200, i da je riknula. Kako bih je popravio, kako da im objasnim da mi je ona bitnija od sony laptopa ? Eto meni je to sada za nauk, iako retko spajam amigu, siguran sam da vise to nikada necu uraditi bez nekog upsa koji pegla napon ili neceg slicnog.
Sta mislite o ovome http://www.itsvet.com/proizvod/apc-line-r-le1200i/comp_comp_surgearrest/106/16 ?
Ne treba mi nikakva autonomija, samo da ne rikne zbog gluposti.