Šta je novo?

Sacred

AlanFord

Čuven
Učlanjen(a)
09.08.2002
Poena
610
Instaliranje igre Sacred prodje u savrsenom redu,uvod u igru i izabiranje karaktera je ok ali kada treba da pocnem da je igram na 1 sekund se pojavi slika i odmah zatim izgubi,odnosno postane taman ekran.
Graficka je ATI 9000 koja bi trebalo da je dovoljno jaka za tu igrici (barem tako pise u Read me file),skinuti su i najnoviji drajveri za nju,dali iko naslucuje u cemu bi mogao da bude problem?

Moj drug ima isti problem.Sve isto igrica krene i jednostavno kao da je neko ugasio svetlo sve se zamraci i onda samo ALT-F4.
Ali mi nije jasno to sto je decko uzeo bartona 2500+,512ddr,i moja stara graficka Gforce4MX,moja kopija igrice i ne radi a ja sam je presao na indeticnoj konfiguraciji?!?
Nisam imao vremena nesto puno da se zanimam ali sam mu izmenjao drivere za graficku od najnovijih do starijih i uvek isto.

e igra je prepuna bagova, skinite najnoviji update ...

I kod mog ortaka ISTO. Kopija koju sam ja lepo igrao. Odustao je od igre.

Ista prica je i kod mene,drug je na njegovom kompu sa ovom kopijom sto ja imam igrao bez problema

ne propustate mnogo.. chisto da spomenem :)

Molim!?!?!? Igra je bukvalno fenomefuckingnalna!!!!!!

Samo sam imao jedan peh tako da je nisam zavrsio.
U jednom momentu, verovatno negde pred kraj igre, umesto da ucitam poziciju posle smrti ja je greskom SNIMIM a ona pre nje je bila daleko i mene je uzasno mrzelo da ponovo sve to prelazim jer je bio neki za mene stravicno tezak deo u pitanju i ja popizdim i deinstaliram je! Sad' jedva cekam exp. Kada izlazi?

Igra se svodi manje-više na besomučno klanje protivnika. Mapa jeste ogromna ali igra brzo smori...

Stvar ukusa; kome se svidja taj tip igara,bice fenomenalna..

Priznajem da smori ako igras po 15 sati dnevno. I u mom slucaju je bilo tako.
Ali ako igras po malo, pa bukvalno nisam mogao da docekam sutra da bih je ponovo igrao.

Nazad
Vrh Dno