Šta je novo?

Sabljarka

cholak

Čuven
Učlanjen(a)
14.06.2002
Poena
620
Vidim reklamu,a imam u planu da skorije zamenim GF2MX,pa me interesuje sta za97 eura moze da odradi doticna XABRE?Zar je toliko losija od 4200 koliko i bolja u ceni?Ako neko ima ikakve informacije ili je mozda pazario doticnu bio bih zahvalan na odgovoru.

cholak je napisao(la):
Vidim reklamu,a imam u planu da skorije zamenim GF2MX,pa me interesuje sta za97 eura moze da odradi doticna XABRE?Zar je toliko losija od 4200 koliko i bolja u ceni?Ako neko ima ikakve informacije ili je mozda pazario doticnu bio bih zahvalan na odgovoru.

Po testovima je bolja od gf4mx460 i blizi se gf3 ti 200,ali postoji jedno malo pitanje drajvera koje moze da ti zadaje glavobolje:(.Mozda je ati 7500 bolje resenje.

Re: Re: Sabljarka

The pocetnik je napisao(la):
Po testovima je bolja od gf4mx460 i blizi se gf3 ti 200,ali postoji jedno malo pitanje drajvera koje moze da ti zadaje glavobolje:(.Mozda je ati 7500bolje resenje.
Ali 7500 nema podrsku directx8.1 za razliku od xabre-a sto bi trebalo da bude presudno za predstojece igre.

Re: Re: Re: Sabljarka

cholak je napisao(la):
Ali 7500 nema podrsku directx8.1 za razliku od xabre-a sto bi trebalo da bude presudno za predstojece igre.

Tu si u pravu,ali mislio sam na to da sis jos nije doterao drajvere,tako da sto se tice komptatibilnosti cini mi se da je ati7500 bolje resenje,iako je sporiji.

Najbolje je jos malo da sacekas,pa ces za 100e ovde moci da kupis radeta 9000,koji je sigurno bolji od sabljarke,a ako ne mozes da cekas...

Nazad
Vrh Dno