Šta je novo?

Sa PRE->POST + TEL + STARI broj

nagard

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2004
Poena
755
Hmmm, da li ovo može...?
Znači, da uzmem telefon neki iz postojeće ponude zajedno sa MIX tarifom, ali da zadržim svoj stari, prepaid broj.

I šta je za to potrebno?

Pre 3 meseca, kada sam prelazio na MIX, nisam se setio da pitam da li mogu da uzmem i telefon od 1 din. Jedino što mi pada na pamet da ne može je zbog toga što ti telefoni izlaze u prodaju sa već gotovim brojem, pa je malo komplikovano (mada ne i neizvodljivo).

Mislim da mozes, da zadrsis postojeci PrePaid br. i da predjes na neku tarifu PostPaida, i uz zakljucivanje ugovora na 2 godine uzmes neki telefon koji je u ponudi. Cake su da nema vise vracke, znaci sa Post na PrePaid, uz zadrzavanje br. i to sto ti uzimaju staru PrePaid karticu, tako da nemas tel. 2-3 dana dok ti ne stigne nova PostPiad.

Tako je barem bilo, ali najbolje je da pozoves korisnicki servis i proveris.

Ma prelazak, ali bez t, sam već imao. Prvenstveno zbog starosti SIM-a (1998) jer su neki noviji telefoni odbijali da rade na staroj kartici.
Elem, mora da se ode lično, preda se stara kartica, potpiše neki papir o vlasništvu (da ne bude da sam je našo' na ulici) i dobije nova, java64k kartica uz obećanje da će za 2 sata biti aktivna. I tako i bi...

E sad, da'l može uz ovo pa još i telefon i da opet bude za 2 sata, ili 2 dana... ne znam, zvaću...

Poslednja izmena:
moj ortak uradio prosle nedelje, narucio telefon preko 064/789, stigao mu na gajbu posle 2 dana, ali nije bio tu pa je postar ostavio paket u posti.
tamo su mu dali telefon i postpaid SIM karticu i rekli mu da ce u narednih dan-dva pre-paid kartica prestati da radi i kada se to desi samo izbaci pre-paid i ubaci novu post-paid i tako bi...

Mozes da odes u njihovu poslovnicu, kazes da hoces da predjes sa prepaid-a na postpaid, i to je to. Naravno, kada uzimas postpaid paket, mzoes da uzmes i telefon.

mozesh da uzmesh,ali mislim da se placa prelazak sa pre na postapid nekih 200din :)

Nazad
Vrh Dno