Šta je novo?

Sa Polaris Viewer nezgodno copy&paste,koji drugi dobar viewer sa lakim copy&paste ???

hamvas

Cenjen
Učlanjen(a)
24.06.2013
Poena
170
Sa Polaris Viewer nezgodno copy&paste,koji drugi dobar viewer sa lakim copy&paste ???

Nemogu da selektujem deo teksta u Polaris Viewer-u da bi uradio copy&paste gde mi treba.Koji je najbolji i najlaksi viewer za to ???

A koji tip dokumenta? Ako je Word fajl, koristi Google Docs / Sheets.

Zasto bi instalirao bilo sta kad vec postoji adekvatna Google aplikacija koja zadovoljava vise od 90% potreba?

Šta ja znam - što je uopšte instalirao Polaris, ako ima Google Docs?

S druge strane, ja na svom telefonu nemam Google Docs, pa možda nema ni on.

I poslednje: ja ne volim mnoge od tih Google servisa, jer me mnogo smaraju sa njihovom isprepletanošću. Zato ih, osim par osnovnih, maximalno izbegavam.

U krajnjem slučaju, to je stvar ukusa i izbora, oba predložena rešenja su besplatna i oba ispunjavaju traženi uslov, pa čovek može sam da izabere šta mu se sviđa.

Polaris office je jedini program koji sam ja nasao, a koji ce pravilno prikazati office dokument koji ima text boxove. Google docs, pa i MS office su neupotrebljivi za otvaranje takvih dokumenata.
Postoje na marketu bolji i kompletniji programi od google docs.

MS Office neupotrebljiv za tu namenu? Čudno mišljenje...

Mislio sam na Office Mobile za Android, ne za MS office za PC. Pogresno sam napisao. Izvinjavam se.

Poslednja izmena:
Aha, ok, nije mi bilo jasno :)

Vrh Dno