Šta je novo?

Sa Logi MX1100 na šta?

marko_n

Slavan
Učlanjen(a)
28.02.2006
Poena
380
MX1100 imam od novembra prošle godine, miš je zaista odličan po pitanju kvaliteta, dometa, trajanja baterije... ali džabe sve to kad mi ne leži u ruci. Mislio sam da ću se navići, ali ne ide. :S: Dakle, posle čak i kratkog rada šaka mi se brzo zamori i čak trne. Probao sam na par dana starog M$ Natural 6000 i sa njim nemam tih problema, idealno mi leži u šaci, ali je problem što je užasno nekvalitetan, za manje od godinu dana se skoro raspao, dok je MX1100 kao nov, posle približno istog vremena korišćenja.

Sad, koje modele bih mogao da razmotrim? Bitno je da je miš kvalitetan, wireless i da dobro leži u šaci možda malo većoj od prosečne. Idealno bi bilo ako je neko već imao sličan problem sa MX1000, MX1100, MX Revolution i uspeo da nađe adekvatnu zemenu!

Poslednja izmena:
Probaj novi MX Anywhere mouse. Manji je , kompaktniji, moze da radi na staklu. Verovatno ti oblik MX desktop serije ne odgovara. Ova MX Anywhere serija je manja.

Dolazi sa Unifying nano reciverom. Ako nekad budes imao i tastaturu koja je unifying i tastatura i mis ti rade sa jednim reciverom.

Probaj novi MX Anywhere mouse. Manji je , kompaktniji, moze da radi na staklu. Verovatno ti oblik MX desktop serije ne odgovara. Ova MX Anywhere serija je manja.

Dolazi sa Unifying nano reciverom. Ako nekad budes imao i tastaturu koja je unifying i tastatura i mis ti rade sa jednim reciverom.

Planiram da kupim K340 wireless flat tastaturu koja je takođe unifying, pa mi bi idealno bilo da uparim i miša. :) Međutim, unifying periferija još nema kod nas.

@Proday
Ne žalim da dam pare za periferije, ali mi je Maba ipak malo skupa. Ali moram da pogledam kako to uživo izgleda, nisam imao prilike da je vidim.

Nazad
Vrh Dno