Šta je novo?

Sa line6 na E-MU?

apostol7

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2001
Poena
620
Zanima me kakva je razlika izmedju ove dve zvucne - line6 toneport ux1 i E-MU 0404 USB kada se koristi za slusanje muzike??? Toneport bi zadrzao za gitaru a emu bi koristio samo za slusanje muzike. Toneport je vezan za hifi pojacalo(isto bi tako bio vezan i emu). Slobodno preporucite neku zvucnu do 200€. Vredi li uzeti jos jednu zvucnu za cisto slusanje muzike????

Poslednja izmena:
Zanima me kakva je razlika izmedju ove dve zvucne - line6 toneport ux1 i E-MU 0404 USB kada se koristi za slusanje muzike??? Toneport bi zadrzao za gitaru a emu bi koristio samo za slusanje muzike. Toneport je vezan za hifi pojacalo(isto bi tako bio vezan i emu). Slobodno preporucite neku zvucnu do 200€. Vredi li uzeti jos jednu zvucnu za cisto slusanje muzike????

Za slusanje muzike mozes razmisliti i o ove dve kartice...Onkyo SE200-PCI ili Auzentech Prelude 7.1 o kojoj je i bilo reci ovde. Inace taj E-MU 0404 USB je odlicna stvar!

Gde ima kod nas Onkyo SE200-PCI i posto je ??

Sta se osim toneporta jos nalazi u tvom setapu ? Koje pojacalo , zvucne kutije ...

Offtopic - Reci mi koju gitaru imas :guitar::guitar:

Poslednja izmena:
Na toneport je prikacen denon pma-700, zvucne kutije su wharfedale diamond 9.3. Gitara je yamaha pacifica 112j.

Poslednja izmena:
Takvo ozvucenje i krs gitara...cccc:)

Nazad
Vrh Dno