Šta je novo?

Sa eksternog HD 2,5" na LCD TV

ciciban

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2002
Poena
620
Video sam da se sa USB fleša (formatiranog u NTFS) može puštati HD (3D) film preko USB ulaza LG LCD televizora... Da li je isto to moguće učiniti i sa Eksternog hard diska od 2,5 inča, bez dodatnog napajanja (znači direktno sa USB-a diska na USB televizora)? Ako i može tako, da li je rizično, u smislu pregorevanja (zbog preopterećenja) USB ulaza TV-a?

mislim da mozes slobodno..ja sam doduse kacio onaj veliki 3.5..hard sa svojim napajanjem...i gledao filmove bez problema....

Ja imam neki Lacie HD 2.5 in i skoro konstantno je prikacen na USB Samija C550 vec 2 god. Nista mu nije falilo do sada. Doduse za taj HD mi ni na jednom kompu nije trebalo dodatno napajanje cak ni na prednjim USB-ovima ...

Uglavnom moze, ali opet zavisi od kokretnih modela.
Precizan odgovor mozes da dobijes samo ako znas koji je eksterni disk u pitanju (tj. njegovu potrosnju struje) i koji je LG TV u pitanju (tj. koliko maksimalno struje moze da isporuci na USB portu). Sve ostalo je u domenu nagadjanja.

Obrati paznju da neki TVi imaju posebne USB ulaze namenjene za kacenje vecih potrosaca - ti ulazi imaju veci strujni kapacitet i posebno su oznaceni ili navedeni u uputstvu.

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno