Šta je novo?

Sa 50000bps na 40000bps ???

crnivitez

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2002
Poena
609
Koristim vec par meseci flat-rate kod Beotel-a i uobicajena konekcija mi je bila 48000-50000 (modem U.S. Robotics), a poslednjih par dana je 40000 i manje
Pri download-u protok je ok, oko 4kb u sec. i vise , ali mi pokazuje da sam konektovan na 40000 i manje ..... Centrala je digitalna (322....)......
Da li je jos neko imao slicnih problema ili je moj modem ili OS poceo da se tripuje ??????

A da promenis provajder na kratko vreme?

Danas je vec bolje...46000bps......
Mozda je neko sa Beotel-a procitao ovo pa odreagovao :D
Hvala puno i izvinite za mozda bespotrebnu gnjavazu, ali bas sam poceo da sumnjam i u modem i u OS .......
Pozdrav

crnivitez je napisao(la):
Danas je vec bolje...46000bps......
Mozda je neko sa Beotel-a procitao ovo pa odreagovao

Ma jes' malo morgen. :eye: ctp;

Beotel rulaja :) :) :) Bez sale, radi odlicno, 44k standardno sa Cukarice.

Ma kakav Beotel, ovako je kod mene svaki dan:
:rtfm:

Pa meni se na PTT-u kaci na 46, 49,20.6 ili 52 holjade, ali neradi ni mnogo dobro ni mnogo lose...

SuperStarr je napisao(la):
Ma kakav Beotel, ovako je kod mene svaki dan:
:rtfm:

Ne znam, ja sam josh uvek na analognoj. Kacim se na 44 max, veza je stabilna, transfer Ok.

@kUdtiHaEX:

Onda ti je oprosteno! :mrgreen:

@crnivitez:

Jesi li probao sa drugim provajderom, (makar i sa 041), kakvi su rezultati?
BTW, najbolje konekcije na Verat-u se ostvaruju u satima jeftinijih impulsa (15-17h; 21-07h).

Neo_Matrix je napisao(la):
Pa meni se na PTT-u kaci na 46, 49,20.6 ili 52 holjade, ali neradi ni mnogo dobro ni mnogo lose...

meni ptt u ns radi savršeno... za sat vremena preko 20mb mrzova...

Koristim i PTT i EUnet i , probao i SEZAM (pa odustao) .
PTT se poboljsao , EUnet se iskvario , od Sezama kao sto rekoh, odustao, ali Beotel sam uzeo zbog flat-rate.... Sada je ok ponovo 50,6 ....
Jednostavno mi je tih dana komp podivljao ili su oni imali losu nedelju....
Generalno sam zadovoljan
Pozdrav svima

Beotel, nova digitalna centrala na dvojku... Uvek se kaci na 50.6 (samo se dva puta u 2 meseca koliko imam broj na novoj centrali nakacio na 46.6). Za sat skida oko 20MB.

Inace se ortak, takodje na 2-ci, sa US Robotics ext. modemom kachi 50.6 - 52.3 uvek i radi stabilno. Konachno, dobismo digitalne centrale...

BTW, jel neko probao V.92 modeme? Mislim na internet-on-hold opciju. Jel podrzava neko od provajdera ovo u Beogradu?? Nesto sam cuo za YUBC ali nije sigurno...

Vrh Dno