Evo ja ti imam 3000+ Newcastla na Epox 8NPA SLI sa 2x512Mb dvostranim Kingmax SupeRam modulima. Sve najbolje o ploči iako nemam koristi od SLI-a. Kad sam uzimao nije bilo drugo nego to i Infinity. Odlučio sam se za Epoxa jer je to ipak na neki način Epoxov flagship proizvod za s754, a i ima NB zgodno smješten tako da mogu promijeniti lako hladnjak ako prozuji. Inače, ploča je super stabilna do sad, voltaže su stabilne ako je vjerovati senzoru i čak malo overvolta. Prema raznim recenzijama ploča uglavnom neće postići 300Mhz, ali zato neće ni raditi ******.
Inače sam iste module imao na DFI LP UT nf3 250 i integriranom Asrocku nf410 i svugdje su radili na 1t cl2,5 (kako su i deklarirani). Što se tiče trećeg modula, s tim nisam imao iskustva no koliko mi je poznato to je više ograničenje mem. kontrolera na procesoru i tu ćeš potencijalno bolje proći sa E revizijama jezgri. Također, kolko sam imao prilike čuti iskustva ljudi treći memorijski utor na DFI Infinity 4x zna radit ******, odnosno, obično ni ne radi ispravno. To bi trebao potvrditi ili demantirati netko tko ima tu ploču tu na forumu. Sve u svemu, najbolje se držati 2 utora.