Šta je novo?

s7 edge trajanje baterije

Skamer

Poštovan
Učlanjen(a)
24.02.2019
Poena
80
vozdra

ostavio sam ga sinoc sa 100% baterije i evo proslo je nekih 12 sati,sada je na 82%. da kazem da nije zakacen bio na net,nema pozadinskih aplikacija upaljenih,nema obavestenja,stajao je samo. ne znam jel da kupim novu bateriju. onaj mod stednje energije sam ukljucio. dalje,uvek pokazuje da je slobodno 1.8gb od 4gb ram memorije. ima mozda nekih pozadinskih trikova da smanjim potrosnju jos?

Koja je verzija softvera?
Uradi ss stranice u podešavanjima da se vidi možeš li spustiti na nižu, jer oreo na tim modelima srče bateriju.

Ako si koristio fast charge, onda cao zdravo, vreme je za novu bateriju (pogotovo ako je telefon star 3-4 godine i nikada mu nije menjana baterija).

pa samsungov punjac sam dobio evo pise 9v 1.67a/5v 2.0a

odavno ne mogu na forum slike izbacivati ali evo sta pise:

battery capacity 3600mah
android 8.0
samsung experience 9.0
knox 3.1
android security patch level: 1 september 2019

evo slika:

https://i.imgur.com/NkrZFvk.jpg

Nebitno je to, nego kada punis telefon, ako pise 'fast charge', onda je to to, time si je ubio, i vreme je da se menja. U battery opcijama imas da biras da li ces da je punis normalno ili fast.
Naravno, ako je taj problem sa baterijom poceo naprasno da se desava, mozda nije do nje, nego do sistema. Probaj prvo wipe cache, ako ne pomogne onda factory reset, ako ni to ne pomogne (tj imas manji SOT nego sto je normalno) onda menjas bateriju.

Koristim s7 običan i problem je modem za oreo 100%. Naravno i stanje baterije, ali primarno modem vuče u st. by režimu (stavka cell stand by).
Sa te revizije orea ne možeš na staru verziju u kućnoj varijanti, ne dozvoljava downgrade.
Ja sam na mom stavio modem iz nougata i oreo ap i sa tim već možda i 2 godine radi besprekorno.

Dopuna: ne možeš na nižu verziju zbog šestice

baefdeda32791da0f1056eb0ffe66921.jpg

Poslednja izmena:
Jel ima neki firmwer koji u sebi ima oreo i stari modem da ubacim kod sebe na obican s7

Probaj sa accubattery da vidis koliko ti je zdrava baterija

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

ne znam kako su ga punili,tek sam ga kupio jeftino za 10k dinara. evo ugasio sam opciju da se puni brzo. hvala za accubatery sad cemo videti pa javim

ne pokazuje nista ovaj program. posto slabo se razumem ako moze neko da mi napise koju vrstu baterije da kupim,a da me ne prevare sa nekom losom. trazim najbolju. hvala unapred.

Moras da napunis jednom tipa pola baterije i onda ce ti pokazati kakvo je "zdravlje baterije"

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Jel ima neki firmwer koji u sebi ima oreo i stari modem da ubacim kod sebe na obican s7

Probaj sa accubattery da vidis koliko ti je zdrava baterija

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Skineš poslednji nougat fw za željeni region, odatle uzmeš samo modem, a oreo skineš za isti region i uzmeš ostatak.

Bitno je da bude na onom mestu gde sam podvukao broj 2. Jer kad pređe na 3 i dalje, više nema nazad.

Ne znam, pitaj u nekom servisu da li mogu da vrate na čist nougat

Nazad
Vrh Dno