Šta je novo?

Mobilni telefon S25, Pixel 10 ili nesto trece?

Koji mobilni telefon kupiti

kapone

Cenjen
Učlanjen(a)
25.11.2014
Poena
160
Dragi forumasi, potrebna mi je pomoc oko izbora novog telefona. Uzimam na ugovor u Nemackoj, tako da vas molim da predloge bazirate na osnovu ovog sajta: handyhase.de
Kao sto naslov kaze, dilema je da li uzeti S25 za oko 500€ efektivno- podeljeno na 24 rate, ili Pixel 10 koji izadje nesto vise od 550€ efektivno. Ka Pixelu me privlaci jaca baterija i stock android, dok me ka samsungu privlaci jaci hardver. Oba su 128/12 GB. Koji je po vasem misljenju bolji i da li biste uzeli nesto trece u razmatranje. Hvala unapred!

Poslednja izmena:
Hvala na sugestiji, xiaomi 15 deluje odlicno na papiru. Kakav je OS na njemu? Davno sam imao xiaomi i secam se da mi nije bas sve radilo kako treba. Kakav je samsung po tom pitanju?
Prilicno sam ispao iz toka, zaglavio sam 4 godine na istom telefonu (motorola edge 20, ako nekog zanima), i iskreno ne volim puno promene... Licno sam fan stock androida i sad kad se pojavio pixel 10 mi se i javila ideja da menjam telefon. A i baterija mi je vec oslabila.
Zdrav razum mi govori da za iste, ili cak i manje para uzmem nesto sa boljim hardverom, a eventualno ako mi interfejs ne odgovara da ubacim neki rom. Cuo sam da hvale lineage os. Davno sam se tim stvarima bavio, ne znam kakva je danas situacija na tom polju- konkretno u slucaju samsunga i xiaomi?
No, da ne duzim previse, svaka sugestija je dobrodosla.

Ако си фан сток андроида, и хоћеш одличну point & shoot камеру, узми Пиксел. Још си у Немачкој где узимаш легално и сваки евентуални проблем можеш решити лагано преко гаранције. Ако не то, иди слободно на S25, одлична мала зујалица са моћним чипом и дугом софтверском подршком.

Nazad
Vrh Dno