Šta je novo?

S24 sa SD GEN3 ili iphone 15,pixel 8..

MixaBG

Poznat
Učlanjen(a)
10.11.2022
Poena
25
Pozdrav svima,

Treba mi mala pomoc i misljenje. Naime imam priliku da uzmem S24 iz USA sa snapdragon procesorom trenutno. Ali se razmisljam dal uzeti samsung ili iphone 15 obicni ili mozda cak i pixel 8... uzimam osnovne verzije jer mi odgovara velicina telefona. Vidim da je navodno S24 slican kao S23 ali nesto nisam odusevljen kamerom makar gledajuci recenzije na netu i forumima. Vazno mi je da telefon ima solidnu bateriju i kameru.

Trenutno imam S20 i ovo je 3 samsung S telefon zaredom. Volim One UI ali sam okej i za prelazak na IOS.

Kakva su vasa iskustva sa S23 i iphone 15 ko sta ima. Da li je kamera na iphone 15 dosta bolja nego na samsungu ili su slicne? I generalno sta je po vama bolja kupovina. Naravno i iphone 15 i s24 bi me izasli jeftinije u USA nego sto se ovde prodaju.

Hvala svima.

Pozdrav svima,

Treba mi mala pomoc i misljenje. Naime imam priliku da uzmem S24 iz USA sa snapdragon procesorom trenutno. Ali se razmisljam dal uzeti samsung ili iphone 15 obicni ili mozda cak i pixel 8... uzimam osnovne verzije jer mi odgovara velicina telefona. Vidim da je navodno S24 slican kao S23 ali nesto nisam odusevljen kamerom makar gledajuci recenzije na netu i forumima. Vazno mi je da telefon ima solidnu bateriju i kameru.

Trenutno imam S20 i ovo je 3 samsung S telefon zaredom. Volim One UI ali sam okej i za prelazak na IOS.

Kakva su vasa iskustva sa S23 i iphone 15 ko sta ima. Da li je kamera na iphone 15 dosta bolja nego na samsungu ili su slicne? I generalno sta je po vama bolja kupovina. Naravno i iphone 15 i s24 bi me izasli jeftinije u USA nego sto se ovde prodaju.

Hvala svima.
s24 mali ili plus pre iPhone 15.
iPhone 15 pro pre s24 mali ili plus.

s24 ultra pre bilo kog iPhone-a, što se mene tiče.

pixel sa Tensorom je u suštini Exynos, tako da ako ti je plan da bežiš od Exynosa, nećeš dugo dogurati 🤣

pixel korektan telefon, dosta slabiji što se samog sistema tiče, mnogo mu opcija fali u odnosu na OneUI. jedino što mu je bolje jesu animacije, inače ništa specijalno.
sestra ima pixel 7 pro, ja iskreno ne mogu da ga koristim duže od tri minuta.

za iPhone ne znam šta da ti kažem, osakaćen OS totalno. ako to možeš da prihvatiš, onda cepaj.

kamere su korektne i na jednom i na drugom, nećeš se previše usrećiti ni sa jednim.

Ako su ti prioritet kamera i baterija ja bih išao na iphone 15 tu bez mnogo razmišljanja. Plus kažeš i sam da vec dugo nosiš Samsung S seriju, pa eto sto da ne promenis malo i probas iOS kako ti lezi.

kamere su korektne i na jednom i na drugom, nećeš se previše usrećiti ni sa jednim.

Kamere nisu ni blizu, ceo sistem kamera je bolji na 15 Pro seriji, video zapis tek.

Samsnug samo ako imaš živaca i vremena da se baviš sa alternativnim apk i ubaciš portovan GCam sa Pixela, pa podesi GCam, pa mu titraj... fer je da se skrene pažnja na ovaj deo a ne da kupi i razočara se kamerom, pa onda može ovo, mora ono, a tebe to mrzi... nnamesio si eto ti kamera, ali GCam sad nema ovi AI finkcije zbog koje sam kupio Samsung...

Nazad
Vrh Dno