Šta je novo?

Mobilni telefon S24 Plus vs Magic 6 Pro vs Pura 70 Pro

Koji mobilni telefon kupiti

Solesoslav

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
20.05.2008
Poena
555
Ova 3 telefona mogu da se kupe u mts-u za manje više iste novce?
Koji od njih bi valjalo uzeti, najviše me zanima kamera?
Čak se razmišljam i o Pura 70 Ultra telefonu, ali nisam siguran da vredi doplatu.

По мом мишљењу Онор, мада што се камере тиче код њих је color science пренапуцан као раније на Хуавеју(плава, зелена, црвена имају ону изражену презасићеност). Пура најбоља камера од ова 3, Онор хардвер, Самсунг софтвер и подршка...
Најбоље прочачкај сва 3 ако већ ниси.

Ako nemaš neku baš povoljnu ponudu iz mts-a, tj uzimaš uz neki od standardnih paketa, sačekaš black friday i kupiš na rate u nekoj prodavnici za manje para(online na rate) + popust na tarifu. Ovo, naravno, ako imaš mogućnost plaćanja na rate, tj odgovarajuću karticu.

Ako nemaš neku baš povoljnu ponudu iz mts-a, tj uzimaš uz neki od standardnih paketa, sačekaš black friday i kupiš na rate u nekoj prodavnici za manje para(online na rate) + popust na tarifu. Ovo, naravno, ako imaš mogućnost plaćanja na rate, tj odgovarajuću karticu.
Svakako daju i keš-kredit u prodavnicama. Neverovatno ali uštedi se brdo para čak i kada se kupuju telefoni od 1000 eur u prodavnicama nego kod operatera, stigla poslednja vremena.

Moj glas ide za Magic 6 Pro, osim dizajna (ukradenog od Mate 60)i novog SoC-a, 7 ne donosi ništa pa komotno možeš da uzmeš 6.

Naravno, moje srce bije za Pura 70 Pro ali on je srednji model u Pura seriji i pitanje je da li je bolji od P60 Pro.

Nazad
Vrh Dno