Šta je novo?

Mobilni telefon S23 FE ili A55

Koji mobilni telefon kupiti

ssssssanja

Zapažen
Učlanjen(a)
14.09.2024
Poena
1
Pozdrav ! Potrebna mi je mala pomoc :) Naime, imam dve ponude(razlika u ceni je minimalna): Samsung S23FE ili A55. Ne razumem se nesto narocito u komponente, ali moji prioriteti su: kamera, prostor i izdrzljiva baterija. Sta je bolja opcija, shodno ovome sto trazim od telefona?

S23fe ima nešto bolju kameru od a55 a a55 ima osetno bolju bateriju, pa vidi šta ti je bitnije 🙂

Nije samo kamera u pitanju, S23FE je generalno brzi telefon sa boljim ekranom plus bezicno punjenje, IP68 vs IP67... ima tih sitnica koje su na strani S23 FE... pravo pitanje je da li to nekome vredi doplate u odnosu na A55

S23fe ima nešto bolju kameru od a55 a a55 ima osetno bolju bateriju, pa vidi šta ti je bitnije 🙂
zahvaljujem, dexter ! :D
Kome je bežično punjenje bitno?
Meni ne :)
Nije samo kamera u pitanju, S23FE je generalno brzi telefon sa boljim ekranom plus bezicno punjenje, IP68 vs IP67... ima tih sitnica koje su na strani S23 FE... pravo pitanje je da li to nekome vredi doplate u odnosu na A55
Aha, obzirom na to da S23 FE ima 4500 mAh, u odnosu na A55 koji ima 5000, da li je toliko primetna razlika, posto sam citala o tome na nekim forumima i pisu da je jako losa baterija na S23 FE ? Trenutno imam S20 FE i vreme je za promenu, on takodje ima 4500 mAh i izdrzi lagano ceo dan, cak uz vrlo cesto telefoniranje :)
Elem, S serija je S serija ali ovde je rec o tom fan edition modelu pa me zanima da li je uopste vredno razmatrati S23 FE. Vidim da je A55 mocan takodje i da nema nekih prevelikih razlika. Ali ako je procesor toliko bolji, onda mozda i razmislim. Sto se tice doplate, imam popust na oba pa razlika nije velika.

Poslednja izmena:
I trenutno duplo skuplji, ako uzmemo da A55 8/128 izlazi oko 220 eur uz poklon.

Ps

Malo sam poredio sa S23, i. Tek bi to bila prava stvar.

Nazad
Vrh Dno