Šta je novo?

Mobilni telefon S23, 12T Pro, Xiaomi 13

Koji mobilni telefon kupiti

Doktor1986

Poštovan
Učlanjen(a)
04.05.2018
Poena
70
Sta uzeti, i kako biste ih poredjali? Imam dobru varijantu kod operatera. Kamera mi je na prvom, baterija na drugom mestu, onda sve ostalo. Na Xiaomiju sam od 2018. (RN5Pro, RN10Pro), pre toga sve Samsung. Unapred hvala.

Kupio sam S23 nakon puno godina na kinezima i moram reći da sam puno zadovoljniji sa Oneplus sistemom koji sam prethodno koristio nego sa samsungovim. Xiaomi sistem je takodje bio odličan, ali ne znam da li vredi premijum cenu.

U tom izboru i ja bih uzeo s23 ali nemoj da misliš da je uredjaj savršen kako obožavaoci pišu. Nije ni blizu savršenog uredjaja, ni hardverski ni softverski.

S23 ali obavezno 256 varijanta zbog brzeg storagea.

U kom smislu brzeg storagea?
Kupio sam S23 nakon puno godina na kinezima i moram reći da sam puno zadovoljniji sa Oneplus sistemom koji sam prethodno koristio nego sa samsungovim. Xiaomi sistem je takodje bio odličan, ali ne znam da li vredi premijum cenu.

U tom izboru i ja bih uzeo s23 ali nemoj da misliš da je uredjaj savršen kako obožavaoci pišu. Nije ni blizu savršenog uredjaja, ni hardverski ni softverski.
Da li mislis na S23 ili S23 Ultra, posto nekad ljudi ne naprave razliku, to su 2 razlicita telefona.

Ja imam običan s23, baterija nije ni blizu kao što pričaju, kamera ima falinku kod slikanja dokumenata, softver je puno lošiji kada su dual sim podešavanja u pitanju a nije ni blizu intuitivan za pretragu / podešavanja kao kod Oneplus ili Xiaomi.

Lično ću gledati da se ipak vratim na Oneplus. Verujem da je Ultra bolji telefon.

U kom smislu brzeg storagea?

Da li mislis na S23 ili S23 Ultra, posto nekad ljudi ne naprave razliku, to su 2 razlicita telefona.
128GB ima sporiji NAND (fles memoriju) koja koristi stari standard, dok 256GB ima dosta brzu memoriju. Ne primeti se toliko tokom svakodnevnog koriscenja, barem ne iz prve, ali ce 256GB duze trajati kada je napunjenost bliza stotci, kada dosta aplikacija paralelno radi, itd.

Nazad
Vrh Dno